reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Lwiczka!!! ja mam taki sam leżaczek dla maleństwa po starszej, powiem że otrzymaliśmy go dość późno i Anulka nie lubiła wibrowania, ale z uwielbieniem szmyrała nóżkami tak żeby coś grało :)

Dlatego właśnie kupiłam to cudo,wszędzie jest tak że trzeba samemu włączać te leżaczki a chciałam coś co będzie stymulowało maluszka i będzie mogła sama decydować

reklama
Tunia takie naklejki są dobre dla maluszków koło roku,moja od urodzenia miała na ścianie różne i coraz to więcej hi hi. Przyszedł okres że było śmiesznie jak zaczeła je nazywać,gdy już bajki oglądała,takie rzeczy uczą maluszki.

A oprócz naklejek jeszcze sama rysowałam na ścianach postacie bajkowe których nie mogłam dostać w sklepie. Oto przykładowe:-)

Załączniki

• Zdjęcie0110.jpg
    Zdjęcie0110.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0109.jpg
    Zdjęcie0109.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Też sama rysowałam na ścianie młodemu. Był bardzo długi okres, że fascynowały go tubisie. Więc mu namalowałam takie duże(od 0,8m do 1,5m) w kąciku zabaw:-):tak:. W tym roku miały być zlikwidowane, bo Mati z nich wyrósł i miałam zamiar malnąć Stacyjkowo, no ale jednak będą jeszcze na czasie:tak: dla maluszka więc teletubbies zostają. Najwyżej stacyjkowo będzie na drugiej ścianie:-D.

gufi ja nie liczę na prezenty dlatego wszystko co wydawało mi się potrzebne kupiłam sama,w tym właśnie leżaczek i mate edukacyjną. U mnie rodzina tylko dużo mówi a jak przyjdzie co do czego to można zapomnieć o czym kolwiek:-(

ja licze, ze chcociaz od moich dziadkow i tesciow cos skapnie - przynajmniej przy Nince tak bylo. najwyzej mate edukacyjna kupie pozniej, bo to i tak na poczatku sie nie uzywa.
a po Nince mam caly woreczek grzechotek roznego rodzaju :)

A oprócz naklejek jeszcze sama rysowałam na ścianach postacie bajkowe których nie mogłam dostać w sklepie. Oto przykładowe:-)

szok - PIEKNIE!!! ja akurat zdolnosci plastycznych nie mam za grosz ... ja kupie piankowa naklejke na sciane, zeby bylo tak bardziej dzidziusiowo :)

Ja muszę powiedzieć,że też nie liczę na prezenty świąteczne,z czasem się kupi maluchowi to i tamto :)

Lwiczka muszę przyznać,że zdolna z Ciebie bestyjka :)

reklama
ja zostawilam na prezenty od rodziny: lezaczek, karuzelke i mate edukacyjna ;-) ciekawe, czy beda chetni ...

Ja tak samo... I juz wiem, że jedna szwagierka przymierza się do kupna maty :-) Zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. Poza tym chyba trzeba maluszkowi kupić pierwszy prezent pod choinkę, więc karuzelka jak znalazł :-)

Do góry