reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Lwiczka!!! ja mam taki sam leżaczek dla maleństwa po starszej, powiem że otrzymaliśmy go dość późno i Anulka nie lubiła wibrowania, ale z uwielbieniem szmyrała nóżkami tak żeby coś grało :)

Dlatego właśnie kupiłam to cudo,wszędzie jest tak że trzeba samemu włączać te leżaczki a chciałam coś co będzie stymulowało maluszka i będzie mogła sama decydować

reklama
Tunia takie naklejki są dobre dla maluszków koło roku,moja od urodzenia miała na ścianie różne i coraz to więcej hi hi. Przyszedł okres że było śmiesznie jak zaczeła je nazywać,gdy już bajki oglądała,takie rzeczy uczą maluszki.

A oprócz naklejek jeszcze sama rysowałam na ścianach postacie bajkowe których nie mogłam dostać w sklepie. Oto przykładowe:-)

Załączniki

• Zdjęcie0110.jpg
    Zdjęcie0110.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie0109.jpg
    Zdjęcie0109.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Też sama rysowałam na ścianie młodemu. Był bardzo długi okres, że fascynowały go tubisie. Więc mu namalowałam takie duże(od 0,8m do 1,5m) w kąciku zabaw:-):tak:. W tym roku miały być zlikwidowane, bo Mati z nich wyrósł i miałam zamiar malnąć Stacyjkowo, no ale jednak będą jeszcze na czasie:tak: dla maluszka więc teletubbies zostają. Najwyżej stacyjkowo będzie na drugiej ścianie:-D.

gufi ja nie liczę na prezenty dlatego wszystko co wydawało mi się potrzebne kupiłam sama,w tym właśnie leżaczek i mate edukacyjną. U mnie rodzina tylko dużo mówi a jak przyjdzie co do czego to można zapomnieć o czym kolwiek:-(

ja licze, ze chcociaz od moich dziadkow i tesciow cos skapnie - przynajmniej przy Nince tak bylo. najwyzej mate edukacyjna kupie pozniej, bo to i tak na poczatku sie nie uzywa.
a po Nince mam caly woreczek grzechotek roznego rodzaju :)

A oprócz naklejek jeszcze sama rysowałam na ścianach postacie bajkowe których nie mogłam dostać w sklepie. Oto przykładowe:-)

szok - PIEKNIE!!! ja akurat zdolnosci plastycznych nie mam za grosz ... ja kupie piankowa naklejke na sciane, zeby bylo tak bardziej dzidziusiowo :)

Ja muszę powiedzieć,że też nie liczę na prezenty świąteczne,z czasem się kupi maluchowi to i tamto :)

Lwiczka muszę przyznać,że zdolna z Ciebie bestyjka :)

reklama
ja zostawilam na prezenty od rodziny: lezaczek, karuzelke i mate edukacyjna ;-) ciekawe, czy beda chetni ...

Ja tak samo... I juz wiem, że jedna szwagierka przymierza się do kupna maty :-) Zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. Poza tym chyba trzeba maluszkowi kupić pierwszy prezent pod choinkę, więc karuzelka jak znalazł :-)

Do góry