reklama
Ja mleka zadnego nie kupiłam. W razie jakby co to apteki 24 h są, Biedronka i rossmann blisko, maz mleko kupic umie. A niby powinnam miec bo nie wiadomo jak to u mnie będzie...Ale jakoś mi sie nie śpieszy...
Lidla nie lubie...Wkurza mnie, że jak wejde to wyjsc nie umiem, chyba, ze cos kupia takie ciasne przejścia przy kasach. Ale dresik obluukam.
Jutro będzie łózeczko, łózeczko ,łóżeczko tralalalalaaaaaa
Lidla nie lubie...Wkurza mnie, że jak wejde to wyjsc nie umiem, chyba, ze cos kupia takie ciasne przejścia przy kasach. Ale dresik obluukam.
Jutro będzie łózeczko, łózeczko ,łóżeczko tralalalalaaaaaa
agbar
Fanka BB :)
Dostałam dziś wanienkę. Mój synek będzie wybitnie zielony. Wózek, kocyki i wanienka. Już nic więcej w tym kolorze nie kupię! Ale wanienka śliczna. Taka zwyczajna, ale wydaje mi się, że taka jest najpraktyczniejsza i przyda się "na potem" do innych rzeczy
w pepco na reklamie widzialam jakies dresy polarowe dla maluszkow.
Kupiłyście jakieś mleko w razie gdyby?
Ja też uważam tak jak Bodzinka, mleko zawsze zdąży sie kupić (chociaż ja nie planuję w ogóle) a mleko w domu może choc nie musi swiezo upieczoną mamę zachecać do tego, zeby je podać
Agbar Lolo tez był "zielony' hi hi hi hi. Wanienka, wózek, kocyk, spioszki ze szpitala z zielonymi dodatkami. No i troche żołtego. Ale głownie zabkowy jakby tak płec zmienił. teraz bardziej na żółcie postawiłam bo żabkowy mi został.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez mleka nie kupuje. pamietam, ze jak musielismy dokramiac Ninke, to nasz pediatra kazala kupic to samo mleko, ktorym dokarmialam w szpitalu. takze poczekamy, zobaczymy ...
U
użytkowniczka r
Gość
Ale macie już Almę w Rzeszowie I Plazę Tylko patrzeć jak otworzą Ikeę i Burger Kinga
Tak kochana,ale nawet tam nie chodzę
w pepco na reklamie widzialam jakies dresy polarowe dla maluszkow.
Ja tak jak inne laski nie kupuje mleka na razie i mam wielką nadzieję,że nie będę musiała
Antylopka
Potrojna mamuska
niee
ewa - a ja "tęsknię" za swoja Almą z Poznania...
T
Tunia85
Gość
moja Zuzia też będzie zielono-żółta-troszkę różowa:-)
butelki lovi super, ale laktatory mają nieciekawe opinie a tak się nastawiłam na niego, że ten kupię w razie potrzeby,
a najlepsze opinie uzytkowniczek maja avent i Tommee Tippee,
a
wy jakie polecacie jeśli kupiłyście,
ja zamierzam dopiero jak się okaże niezbędny, zresztą i tak się martwię jak będzie z laktacją po cc...
butelki lovi super, ale laktatory mają nieciekawe opinie a tak się nastawiłam na niego, że ten kupię w razie potrzeby,
a najlepsze opinie uzytkowniczek maja avent i Tommee Tippee,
a
wy jakie polecacie jeśli kupiłyście,
ja zamierzam dopiero jak się okaże niezbędny, zresztą i tak się martwię jak będzie z laktacją po cc...
reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
A nam właśnie przyszło akwarium W ramach dostarczania dziecku świeżych bodźców wzrokowych A w rzeczywistości - jako nowa zabawka Męża Dziś jedziemy po roślinki i kamyczki, a za 2 tygodnie po rybki, bo podobno tyle musi stać woda z roślinkami i całym sprzętem, żeby przygotować środowisko dla rybek w nowym akwarium Walczę o neonki
zazdroszcze akwarium ja musiłam sie pozbyć a w to miejsce wstawić łóżeczko
jupiiiiiiii kupiłam wózio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby smile neo extreme błękitny super!!!!!!!!!!!!!! jestem zadowolona teraz czekamy tylko na nasza kruszynkę
Podziel się: