o koszyk to by mi się bardziej przydał niż ten przybornik
Jeśli chodzi o koszyki to polecam odwiedzić Ikeę. Do ich mebli nie mam przekonania - jakieś liche mi się wydają. Ale drobiazgi czasem tam kupuję. Ostatnio właśnie zestaw 4 koszyków w różnych rozmiarach za 15 zł Takie plecionki z wikliny zwykłe, ale dość przydatne
Ja bede małego kapac w sypialni a nie w lazience wiec w lazience nigdy nie trzymałam takich rzeczy.
A co do poscieli to mam jeszcze po Juli - tylko poszewki nowe kupiłam, zebym młody nie spał pod rozowym. Poduszke na razie schowałam gleboko w dolna szuflade - przez pierwszy rok wg. mnie sie nie przyda Zreszta na poczatku mały pewnie bedzie spał w otulaczku niczym nie przykryty, ew. jakims lekkim kocykiem, a kolderka to tylko tak, w razie gdyby było naprawde zimno. W ogole uwazam, ze posciel przez pierwszy okres jest zbedna
My zamierzamy kąpać w łazience - pokój jest za duży, żeby go dobrze nagrzać. Dlatego mam zamiar rozdzielić "oprzyrządowanie" na zestaw "zmiana pieluchy" i zestaw "kosmetyka" - pierwszy do pokoju, drugi do łazienki. Jutro wyrzucam ręczniki z szafki łazienkowej i mi się dwie półki zwolnią, więc miejsce będzie
Pościel kupiłam, ale faktycznie raczej z myślą o przyszłości. Jak na razie nastawiam się na śpiwór, ewentualnie kocyk (mam cienki bawełniany i grubszy - nie pamiętam z czego ).