reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

sarka na allegro są dużo wyższe ceny. Zanim kupiliśmy to trochę się zorientowaliśmy bardziej opłaca się kupić w stacjonarnym sklepie. Ten nasz kosztował niecałe 200 zł.

reklama
do wanienki najlepsze pieluchy
dostałam ksiązkę Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" super!!!! a do tego płyta dvd wszystko ładnie pokazane co i jak robić z dzieckiem jestem zachwycona polecam

Kochane a ja dziś dostałam z all paczkę z ciuszkami i stwierdziłam że przesadziłam,w sumie w paczce było ponad 90 szt wszelkiego rodzaju ciuszków,super jakości i wogóle dlatego się oprzeć nie mogłam hi hi a do tego ta cena,uwaga 70 zeta z przesyłką:szok::szok::szok: Ale jak teraz oglądam to chyba Wiki będę przebierać 10 razy na dzień chyba żeby wszystko miała na sobie zanim z tego wyrośnie:-p No i kupiłam laktator,wy tu wszystkie przeciwne ale ja już muszę wkładki nosić bo puszczam soki więc nie ma co czekać na "po porodzie",znowu będę jak krowa dojna:-p
Tunia kupiłam taką samą koszulę jak ty i jestem mega zadowolona,nawet się w niej sobie podobam:tak:

Trafiłam przypadkiem na pieluszki huggies new born:-). 39 zł za 90 sztuk. Kupiłam na próbę. Najwyżej zmienię w trakcie, jak się nie sprawdzą. Do tego chusteczki, oilatum i wodę no noska. Tym sposobem nie mam tylko wanienki(obiecana w prezencie:-D) i mleka w razie potrzeby.
Jutro pakuję torbę.:tak:

reklama
lwiczka którą kupiłaś, tą w kwiatki?
Bo ja jeszcze nie kupiłam, ale właśnie te mam zamiar, może jeszcze piżamkę...

Do góry