reklama
Buy Vicks Warm Blue and White Mist Humidifier. at Argos.ie - Your Online Shop for .
My mamy taki nawilżacz Ten od Vicka to smarowania
O, tu go na allegro znalazlam, nie wiem tylko czemu moto :/
http://motoallegro.pl/nawilzacz-powietrza-vick-v610e-i1195277539.html
My mamy taki nawilżacz Ten od Vicka to smarowania
O, tu go na allegro znalazlam, nie wiem tylko czemu moto :/
http://motoallegro.pl/nawilzacz-powietrza-vick-v610e-i1195277539.html
Ostatnia edycja:
mamolka
Fanka BB :)
elena- foczka to taka plastikowa podkładka do wanienki na której można położyć dziecko- ja miałam ale u mnie się nie sprawdziła- pewniej się czułam jak sama trzymałam dziecko........to coś takiego Fotelik do kąpieli noworodka FOCZKA (1288298091) - Aukcje internetowe Allegro
Odradzam wszelkie materiałowe udogodnienia do kąpieli, a w szczególności talie cudo MATA materac do kąpieli + 2xGĄBKA gratis (1287432286) - Aukcje internetowe Allegro
Po każdej kąpieli należałoby wyprac, inaczej jedno wielkie siedlisko bakterii.
Po każdej kąpieli należałoby wyprac, inaczej jedno wielkie siedlisko bakterii.
Kochane a ja dziś dostałam z all paczkę z ciuszkami i stwierdziłam że przesadziłam,w sumie w paczce było ponad 90 szt wszelkiego rodzaju ciuszków,super jakości i wogóle dlatego się oprzeć nie mogłam hi hi a do tego ta cena,uwaga 70 zeta z przesyłką Ale jak teraz oglądam to chyba Wiki będę przebierać 10 razy na dzień chyba żeby wszystko miała na sobie zanim z tego wyrośnie No i kupiłam laktator,wy tu wszystkie przeciwne ale ja już muszę wkładki nosić bo puszczam soki więc nie ma co czekać na "po porodzie",znowu będę jak krowa dojna
Tunia kupiłam taką samą koszulę jak ty i jestem mega zadowolona,nawet się w niej sobie podobam
Tunia kupiłam taką samą koszulę jak ty i jestem mega zadowolona,nawet się w niej sobie podobam
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja dzis kupilam w drodze do domu dwa kafataniki i czapeczke :-) powoli gromadze rzeczy
krolcia
Fanka BB :)
Trafiłam przypadkiem na pieluszki huggies new born:-). 39 zł za 90 sztuk. Kupiłam na próbę. Najwyżej zmienię w trakcie, jak się nie sprawdzą. Do tego chusteczki, oilatum i wodę no noska. Tym sposobem nie mam tylko wanienki(obiecana w prezencie) i mleka w razie potrzeby.
Jutro pakuję torbę.
Jutro pakuję torbę.
reklama
T
Tunia85
Gość
lwiczka którą kupiłaś, tą w kwiatki?
Bo ja jeszcze nie kupiłam, ale właśnie te mam zamiar, może jeszcze piżamkę...
Bo ja jeszcze nie kupiłam, ale właśnie te mam zamiar, może jeszcze piżamkę...
Podziel się: