P
reklama
O masakra... Aż mnie do ziemi przygięło. Moja Mama stwierdziła, że na moje urodziny (które już niedługo) kupią nam parowar - bo to i zdrowiej, i my już od dłuższego czasu jakiegoś szukaliśmy. No i dziś dostałam linka do sprzętu, który kupiła: Parowar Morphy Richards Intellisteam 48780 - dane techniczne parowara, parametry, instrukcja
Przyznam szczerze, że ja oglądałam 4 razy tańsze i jakieś takie lichsze... Babcia zaszalała...
Teraz muszę się nauczyć gotować na parze...
Przyznam szczerze, że ja oglądałam 4 razy tańsze i jakieś takie lichsze... Babcia zaszalała...
Teraz muszę się nauczyć gotować na parze...
a ja mam pytanie odnosnie wanienek. lezaczki do nich kupujecie czy normalnie będziecie kąpąć na jakiejs pieluszce?bo zaczęłam zastanawiać się nad tym
a co do torby to moj tez stwierdzil,ze pakowac nei będzie.ale ja jeszcze zdąże sama
a co do torby to moj tez stwierdzil,ze pakowac nei będzie.ale ja jeszcze zdąże sama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Antylopka
Potrojna mamuska
a ja mam pytanie odnosnie wanienek. lezaczki do nich kupujecie czy normalnie będziecie kąpąć na jakiejs pieluszce?bo zaczęłam zastanawiać się nad tym
najzwyklejsza wanienka, bez foczek, leżaczków itp. jedna ręka trzymam a druga myją.
Na moje w ogóle nie przydatne sa wszelkie niby udogodnienia.
sarka
trójkowa mama
kąanie na pieluszce tetrowej i wsio, ja mam jeszcze stelaż do wanienki ale mi niezbędny.
Wiola ja pierwszy raz takie cudo widzę, super;ppp
ewa ja swego czasu dużo na parze gotowałam ale jakoś mi się znudziło hmmm:///... faktem jest że trzeba się przyzwyczaić do specyficznego smaku potraw, smakuja po prostu jałowo, ale można się przyzwyczaić Twój parowar super, ja mam lichszy hehe ale jest ok do tej pory.
Wiola ja pierwszy raz takie cudo widzę, super;ppp
ewa ja swego czasu dużo na parze gotowałam ale jakoś mi się znudziło hmmm:///... faktem jest że trzeba się przyzwyczaić do specyficznego smaku potraw, smakuja po prostu jałowo, ale można się przyzwyczaić Twój parowar super, ja mam lichszy hehe ale jest ok do tej pory.
Rodzice mają w mikrofali funkcję gotowania na parze i warzywa mi z tego strasznie smakowały. Nie wiem jak będzie z mięsem itp. Spróbujemy - zobaczymy Ale wygląda na to, że maszyna będzie dość wygodna, no i zdrowa. A przy dziecku możliwość ustawienia czasu gotowania i wyjścia na pół godziny z kuchni bez konieczności doglądania gazu może się okazać bezcenna
Ja na sam początek mam wanienkę z Fisher Price z leżaczkiem (z materiału) :
Zobacz załącznik 297246
A na później wanienkę Disneya z Biedronki )
ja mam taką samą tylko niebieską Ja przez pierwsze 3 tygodnie w ogóle nie kąpałam małej - rana po cc mi nie pozwalala a potem to sporadycznie ale uzywałam foczki. Ma się wolne ręce, czemu nie skorzystac z udogodnienia jeśli jest
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mnie miło zaskoczyła teściowa i odkupiła ta wanienkę od znajomych;-) Bardzo fajny jest ten leżaczek bo mogę Małego spokojnie sama kąpać bez pomocy innych osób.
Zaszalałam dzisiaj i kupiłam Młodemu adidasy rozmiar 0-3 m... ale mi tak dziwnie jak dziecko bucików nie ma
Teraz muszę mu jeszcze dopasować ubranko na wielkie wyjście w Święta ;-)
Zaszalałam dzisiaj i kupiłam Młodemu adidasy rozmiar 0-3 m... ale mi tak dziwnie jak dziecko bucików nie ma
Teraz muszę mu jeszcze dopasować ubranko na wielkie wyjście w Święta ;-)
Podziel się: