Butki dla maluchów są śliczne, ale ja się chyba jednak oprę pokusie i nie będę małego w nie ubierać Mam jedną parę, która była w paczce z Allegro i stoją sobie jako dekoracja obok zdjęcia buźki z USG Najlepiej się stopy rozwijają jak są bez butów, a i pierwsze kroki lepiej robić boso. Buty z prawdziwego zdarzenia młody dostanie jak pójdzie biegać na pole
Właśnie zamówiłam na Allegro prawie ostatnie rzeczy - dla siebie dwie koszule nocne i piżamę na guziki, a dla Franka pieluchy flanelowe i kocyk bawełniany.
Jeszcze tylko mini-mydło i mini-pasta do szpitala dla mnie, biustonosze ze dwa minimum do karmienia i Oilatum (choć się jeszcze co do niego waham ). I będzie całość... Pozostanie się spakować
Właśnie zamówiłam na Allegro prawie ostatnie rzeczy - dla siebie dwie koszule nocne i piżamę na guziki, a dla Franka pieluchy flanelowe i kocyk bawełniany.
Jeszcze tylko mini-mydło i mini-pasta do szpitala dla mnie, biustonosze ze dwa minimum do karmienia i Oilatum (choć się jeszcze co do niego waham ). I będzie całość... Pozostanie się spakować