reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

lwiczka to mowisz ze jak juz teraz cieknie to bedzie duuuzo mleka na pewno ?? bo mi leci od 16 tygodnia bbrrr ale laktatora narazie nie kupuje bo zobacze czy bedzie w ogole potrzebny ...

reklama
ponawiam pytanie z wątku głównego ( prosze o odpowiedzi dość pilnie< bo znajomi chcą mi sprezentować i mam im powedzieć jaki chcę)
czy uzywałyście podgrzewacza do butelek, jesli tak to jaki polecacie?

Tunia, lwiczka - o jakich koszulkach mowicie? prosze o linka :)

olkale - mialam podgrzewacz, ale tak jak u mamolki sie nie przydal. no moze gdybym nie karmila piersia ...

a i jeszcze sie nie pochwalilam, ze dostalam od kolezanki chuste Bebelulu :)))))

Z ciekawości sprawdziłam link i okazało się, że to jest mydło, które używam na co dzień. Zastanawiam się dlaczego w tytule jest napisane, że dla niemowląt?

No i kupiłam laktator,wy tu wszystkie przeciwne ale ja już muszę wkładki nosić bo puszczam soki więc nie ma co czekać na "po porodzie",znowu będę jak krowa dojna:-p

Mam podobnie. Co prawda to moje pierwsze dziecko, ale skoro siara cieknie od 15 tc, nie mam na co czekać, bo z tego co słyszałam, to jest znak, że sporo tego będzie. Tym bardziej, że od kilku dni mocniej mi leci;)

Krolcia mleko będzie tam gdzie ma być, poleci biała rzeka.Spokojnie. ja spakowałam torbe do końca, nawet kapcie włozyłam. Tylko szczoteczke i paste dorzucić i picie i cos na kanapki na pierwszy rzut. Ale teraz tego nie włoże he he he he. Szkoda tylko, że torby nie mam i musiałam sie pakowac w ekologiczną z biedronki...Ale zamierzam pożyczyć a może męża jeszcze kupi, zobaczymy jak będziemy z kasa stać...

Dziewczyny z tą siarą to niekoniecznie, ja z Julą miałam w ciąży bardzo dużo a z pokarmem musiałam się na początku wspomagać herbatkami na laktację. Teraz tylko raz mi troszkę poleciało i koniec więc niekoniecznie musi być tak że jak jest siara to będzie dużo pokarmu.
Co do podgrzewacza to ja przestałam karmić Julę jak miała 3 mies. i wtedy używałam podgrzewacza taki jakiś zwykły i tani na pokrętło był do bani ale jakoś dałam radę. Teraz o podgrzewaczu nie myślę bo sukcesem dla mnie było, że kupiłam smoczek i małą butelkę:-)

reklama
miałam Bebelulu przy Wiki:)
Muszę poprosić mamę, żeby zobaczyła czy jest gdzieś w domu, bo by mi się przydała na poranne odprowadzanie Wiki do przedszkola. Dzięki Gufi za przypomnienie:)

Do góry