reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wczoraj zakupiłam ręcznik w ikei z kapturkiem. Jest świetny. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam. Są z froty bawełnianej niebielonej i zielone z uszami. Super:) Kupiłam biały. Jest rewelacyjny.

reklama
Wczoraj zakupiłam ręcznik w ikei z kapturkiem. Jest świetny. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam. Są z froty bawełnianej niebielonej i zielone z uszami. Super:) Kupiłam biały. Jest rewelacyjny.

zgadzam sie - ja mam jeszcze po Nince jeden i prawie wogole sie nie zniszczyl! teraz zamierzam dokupic jeszcze dwa, wlasnie te biale :)

Ja widzę,że tu już większość torby pakuje:) ja mam zamiar jak skończy się 37tydzień.
łóżeczko stoi.brakuje mi odwiedzenia apteki,wózka,monitora oddechu i butli.no i na pare rzeczy czekam z allegro

Ola** - ja jestem właśnie w polowie 37 tygodnia i jeszcze nie zamierzam się pakować. Postanowiłam, że nie urodzę dopiro po 19.11., bo wtedy idę do fryzjera :-D Po porodzie mogę nie znaleźć na to czasu, a mam już tak długie włosy, że doprowadzają mnie do szału.

Tunia - ja karuzelki postanowiłam nie kupować. Jak dostanę, to ewentualnie będę używać. A stymulować rozwój malucha można innymi sposobami. Z resztą tak sobie myślę, że oglądanie codziennie tej samej zabawki może się małej znudzić.

A ja wczoraj dostałam kapciuszki, o których pisałam. Będę miała jeszcze jedne do kombinezoniku.

3.11.2010.jpg

cwietka ja własnie mialam zamiar do fryz po porodzie,ale moze faktycznie rozważę pójście tuż przed:)

co do karuzelki moja mama ma zamiar kupic.zresztą na początek to chyba i tak niepotrzeba

Elena fajne kapciochy:)

Co do torby, to w sumie się cieszę że mam już spakowaną, bo robiłam to sporo czasu....A tak to mam z głowy, muszę tylko dopakować kilka rzeczy:) ja to raczej dla męża zrobiłam:) bo panikować zaczął że wyjdzie tak, że sam będzie musiał torbę pakować, a on nic nie wie co gdzie na co i po co - dupa wołowa....:)

Ostatnia edycja:

W Ikei są jeszcze bardzo fajne pokrowce na przewijaki ceratkowe z frotki :)

Co do torby, to w sumie się cieszę że mam już spakowaną, bo robiłam to sporo czasu....A tak to mam z głowy, muszę tylko dopakować kilka rzeczy:) ja to raczej dla męża zrobiłam:) bo panikować zaczął że wyjdzie tak, że sam będzie musiał torbę pakować, a on nic nie wie co gdzie na co i po co - dupa wołowa....:)

Słuchaj, przynajmniej jest szczery a nie struga chojraka a jak przyjdzie co do czego to dupa.... ::-)

reklama
A ja właśnie robię pierwsze dzieciowe pranie. Zakupy muszę dokończyć w aptece i będzie wsio. A torbę będę pakować jak będę miała wszystko poprane i poprasowane, czyli jeszcze trochę czasu;)

Do góry