krolcia
Fanka BB :)
Jak się uda, to dzisiaj jadę robić ostatnie zakupy dla dzidzi, pieluchy, kosmetyki i takie tam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny nie znam nivei ale też się nad nią wcześniej zastanawiałam tylko nie spojrzałam czy ma zapis, że można stosować od 1 dnia życia dziecka?Mam ten sam zestaw - z wyjątkiem kremu nawilżającego. Za to mam też oliwkę z Nivei. I do oczu sól fizjologiczną. Zastanawiam się jeszcze nad pudrem, bo nie chcę sudokremu za każdą zmianą pieluszki używać.
ja juz tez sie pochwale ze mam wszystko no procz laktatora ale postanpwilam ze go kupie jak bedzie potrzebny i juz ahhh juz tak bliziutko
a ja mam pytanie co do karuzeli: jakie kupowałyście?
mnie się kaczuszki z canpol babies podobają,
i już chcialabym kupić to mąż mówi, że ona i tak w 1 m-cu życia nie będzie na nią zwracać uwagi, zresztą poczytałam sobie takie coś: Raz burza, raz słoneczko – skoki rozwojowe w pierwszym roku życia dziecka - BabyBoom
i rzeczywiście jest tak, że ten pierwszy miesiąc to spanie, jedzenie, płakanie i kupki, ale ja bym chciała stymulować rozwój córci od samego początku, bo mata edukacyjna to pewnie dopiero 2,3 m-c?
Ja kupiłam karuzelkę fisher price rainforest Fisher Price Karuzela K3799 - porównanie cen w sklepach internetowych nie wiem czy będe włączała od początkuczy później zobacze jakie będa melodyjki.a ja mam pytanie co do karuzeli: jakie kupowałyście?
mnie się kaczuszki z canpol babies podobają,
i już chcialabym kupić to mąż mówi, że ona i tak w 1 m-cu życia nie będzie na nią zwracać uwagi, zresztą poczytałam sobie takie coś: Raz burza, raz słoneczko – skoki rozwojowe w pierwszym roku życia dziecka - BabyBoom
i rzeczywiście jest tak, że ten pierwszy miesiąc to spanie, jedzenie, płakanie i kupki, ale ja bym chciała stymulować rozwój córci od samego początku, bo mata edukacyjna to pewnie dopiero 2,3 m-c?
hehe ja też wczoraj przejrzałąm wszystko przeprałam koszule i szlafroczek no i dziś tylko to wrzucam do torby i jestem gotowa, a torby nie mam zamiaru chować - stoi przy łóżku w sypialni na miejscu łóżeczka, które postanowiliśmy że mąż skręci jak będę już w szpitalu, nie jest nowe więc nie musi wywietrzeć się z farby czy zapachu drewnanawet torbę wczoraj spakowałam w końcu - tylko nie mam jej gdzie schować:/