reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wcale nie jesteś wstręciuch,bardzo dobrze robisz,inaczej by nam faceci na głowę weszli,jakbyśmy od razu przestały się gniewać :)

reklama
Ja wogóle dziś szaleje z zakupami,kupiłam już dwa zestawy ciuszków dla maluszka,koszule dla siebie i dla Oliwki spodnie hi hi,wiem że jak mu dzisiaj powiem że tyle kupiłam to nic nie powie innego niż"skoro potrzebne to dobrze" a jak jest dobrze wszystko to słyszę"znowu tyle tego,po co" dlatego korzystam ile mogę;-)

Mój Mąż wczoraj kupił spirytus 70% - nawet ma na etykiecie napisane, że przeznaczony jest również do celów medycznych, odkażanie ran itp. Myślałam, że są tylko 95%. A tu miła niespodzianka - nie trzeba będzie rozcieńczać :)
95% też kupił, ale to już nie dla Franka ;)

lwiczka - przypomniało mi się teraz odnośnie Twojego męża (w sumie to nie wiem co ma jedno z drugim....)
Jestem kobietą - nie mówię czego chcę - Demotywatory.pl

już wczoraj zresztą miałam jakis własny tryb myslenia i kojarzenia i M w ogóle nie łapał co mówię a już tym bardziej co ma piernik do wiatraka. Taki kawał mi powiedział:

Facet złapał złotą rybkę:
-spełnię Twoje dwa życzenia jeśli mnie wypuścisz - mówi rybka
- chcę piękną wyspę na środku oceanu, z błękitnymi wodami, ślicznymi roślinami i wszystkim co potrzebuję do dostatniego życia
- nie ma sprawy - mówi rybka
- a drugie, to chce mieć autostradę do lądu, abym jak się będę nudził mógł szybko dojechać do cywilizacji.
- ale to chyba nie możliwe... - mówi rybka - taka odległość, sztormy itd... może coś innego?
- to chcę zrozumieć kobiety - mówi facet.
Rybka na to: to ile pasów ma mieć ta autostrada?

reklama
Do góry