U mnie tak było...Ale teraz sie pozmieniało...I nie wszystko mi się podoba...Ale ogólnie mam zaufanie do tego szpitala wiec jakoś przetrzymam te pre dni...Ja z tego co pamiętam to u mnie w szpitalu karmiono strzykawką żeby właśnie nie przyzywczajać do smoczka (oczywiście bez igły)
reklama
No to przyszłam się pochwalić jaką pościel mam wrednym sposobem hi hi 16-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją cztery GRATISY (1288178049) - Aukcje internetowe Allegro Mąż potulny jak baranek,dał grzecznie pieniążki ale jestem szczęśliwa bo nawet chciał zobaczyć co kupuję i on wybrał wzór
U
użytkowniczka r
Gość
No to przyszłam się pochwalić jaką pościel mam wrednym sposobem hi hi 16-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją cztery GRATISY (1288178049) - Aukcje internetowe Allegro Mąż potulny jak baranek,dał grzecznie pieniążki ale jestem szczęśliwa bo nawet chciał zobaczyć co kupuję i on wybrał wzór
Śliczna ta pościel,który kolorek?
sunnflower
Fanka BB :)
kurcze ale śliczna ta pościel - szkoda że ja już mam te wszystkie organizatory i ochraniacze i rożek bo też bym chyba sobie kupiła - tylko wcześniej musiałabym na jakąś popijawę męża puścić
reklama
Oj wyrzuty są ostre,dzwoni dzisiaj do mnie co chwilę i pyta czy jeszcze jestem zła, a ja wstręciuch jeden chociaż skaczę ze szczęścia że mam co pragnełam od dwuch miesięcy mówię że porozmawiamy jak wróci
A on nawet się dziś na kaca nie skarży hi hi
Oj wstrętna jestem ;-)ale jak nie tak to inaczej trzeba
A on nawet się dziś na kaca nie skarży hi hi
Oj wstrętna jestem ;-)ale jak nie tak to inaczej trzeba
Podziel się: