reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

zarządaj zwrotu kasy i odmów zamówienie. To oni nie wywiązali się z zamówienia, a towar jaki ci w zamian oferuja nie musi ci przecież odpowiadac, bo zamawiałaś inny!!!

Popieram. A ja to bym powiedziała że zaczekam jeszcze parę dni, ale mam dostać duży rabat bo inaczej nie przyjmuje zamówienia i robię im super antyreklamę.
Tylko, że ja to uchodzę w pracy głównie za straszną jędzę.

reklama
my mamy to samo z zamówionym komputerem, facet najpierw napisał, że wysłał, potem, że jak w ciągu 4 dni nie będzie to się należy z nimi skontaktować, jak kuriera nie było tak nie ma, napisałam maila, napisał, że wyśle, a teraz na pytania czy wysłał nic nie odpowiada, jeśli do jutra wieczora nie będzie to zamierzam anulować zamówienie, w wyjaśnieniu napiszę, że z powodu zbyt długiego czasu realizacji zamówienia i tego, że sprzedający mija się z prawdą, w weekend mu już napisałam,że jak komputera nie będzie w czasie, w którym obiecuje i twierdzi, że wysłał to anuluję zamówienie, na szczęście przesyłka jest za pobraniem, więc jak anuluję, a komputer nagle przyjdzie to odeślę go z kurierem,

Chciałabym zobaczyć minę tego sprzedawcy. :-p

Patrzę w gazetce lidla ,że od 25.10 do 31.10 jest promocja na Pampersy za 39,99. W promocji są opakowania z ilością sztuk: 58,70, 82,94, wiec chyba na wszystkie rozmiary. Ale jak to z Lidlem bywa moze to być ściema na tą promocję.

nie nie =) ja ostatnio kupiłam. New borny za 39,99! Ale na razie wzięłam jedną paczkę, bo naczytałam się na forum że dzidzia może być uczulona. Więc na razie nie szaleje z pampersami, a w promocji na pewno się pojawią. Dostałam też cynk, że w Tesco jest promocja na Huggiesy - podwójna paczka (2x70 szt.) w cenie pojedynczej.

Dzięki dziewczyny za porady, jutro mialam pojechać do sklepu ale będę tam dzwoniła, a jak coś to pojadę w środę (Julia jutro ma wolne od szkoły).
Zrobiłam sobie jednak przyjemność i zamówiłam karuzelkę fisher price rainforest wydaje mi sie że w miare tanio bo 150 zł, i w koncu zamówiłam koszule do karmienia oczywiście nie obyło sie bez przygód bo chciałam 3 ale przez przypadek kliknęłam 2x na kup teraz no i wyszło że mam 5:tak: ale mam nadzieję że jutro zgadam sie z kumpelą która też rodzi w grudniu może te 2 ode mnie odkupi.

jomar ja w stanie w jakim jestem to bym im zrobiła tka awanture, ze długo by mnie popamiętali....Az mnie język swędzi, zeby komus wygarnąc...Ach...
A tych koszul to teraz masz pod dostatkiem he he. Ja typowo do karmienia mam dwie, reszta to stare, rozpinane...Ale za to jakie wygodne...

joamar - może lepiej anulować zakup i zażądać zwrotu kasy, tak jak dziewczyny piszą - bo ten sprzedawca to jakiś mało wiarygodny..
Ja tez ostatnio miałam przejścia z nieuczciwym sprzedawca na allegro, kupiłam wieszaczki dla dzieci pod koniec sierpnia i do tej pory nic. Oczywiście zgłosiłam sprawę do allegro no i cóż - sprzedawca ma teraz konto zawieszone, ale to chyba dla tej pani niewiele znaczy, bo już od jakiegoś czasu nie miała wystawionego żadnego przedmiotu do sprzedaży, więc widać, że zwijała interes.:wściekła/y: Oszukała więcej osób i na o wiele droższe przedmioty. te wieszaki były tanie, więc nawet chyba nie ma po co dalej tego zgłaszać:wściekła/y: oszustka się obłowiła:no: a prawie same pozytywy miała :wściekła/y:

reklama
ponoć nie używacie płynu do płukania piorąc ubranka dla dzidzi,
jak polecałyście kupiłam proszek Dzidziuś kolor, piorę w nim wszystko, ale mam wrażenie, że te rzeczy są po tym proszku sztywne i niemiłe w dotyku, zaznaczam, że po wypraniu nastawiam na dodatkowe płukanie i wirowanie,

a może jestem przewrażliwiona...??

Do góry