reklama
Myślę że musisz coś takiego mieć do fotelika. Tylko przed zakupem srawdź wymiary czy będzie pasować.no bo ja właśnie kupiłam używany fotelik i nie ma tam nic to co taka jak podałam się nada?
Wystarczy podwójne płukanieja znowu mam inne pytanie - odnośnie prania. kupiłam dzidziusia, ale co z płukaniem? sama woda czy jakiś płyn? dla was pewnie głupie ale ja nigdy nie prałam ciuszków niemowlaków
Pieluchy wielo to temat rzeka a jaka fajna zabawa Powodzenia. Fajnie że będzie nas więcej mam pielu****ących wielorazowocristalrose, misia - dzis spedzilam od rana 40 min na zaglebianie tematu pieluszek wielorazowych. poogladalam prezentacje i juz przynajmniej wiem, o czym piszecie ja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)
tylko sam otulacz kupiłamDzięki Misia!!! O flipie też myślałam - czy one są sprzedawane razem z wkładami, czy tylko sam otulacz?
Z wkładami też są
Ostatnia edycja:
Antylopka
Potrojna mamuska
ja również w tej dziedzinie stawiam na lenistwoA ja jestem leniwa i zostaje przy jednorazówkach...Chyba, że coś mi sie zmieni, a nie wykluczam takiej opcji.
u mnie odwrotnie, w ogóle nie używam proszków, od dłuższego czasu kupuje żele do prania. Dla dzidziusia płyn, tutaj dla dzieci w ogóle nie ma proszków.Gosia - ja uzywam tylko proszek. plyn to juz dla mnie za duzo chemii. do tego zawsze wlaczam opcje dodatkowego plukania.
U
użytkowniczka r
Gość
Ja tez będę używać jednorazówek,bo też leniuszek jestem
A do prania mam płyn i finito
A do prania mam płyn i finito
Salomii
Fanka BB :)
ja tez do prania posiadam plyn dla dzieci, z tym ze ubranka sa nieco twarde po nim, ale widzialam tez jakis plyn do plukania dzieciowy, bede musiala zwrocic uwage.
A wielorazowe pieluszki u mnie tez przyjda okolo 3-4 miesiaca ale przyjda heehe tym bardziej ze mala bedzie szybko szla do przedszkola i fajnie by bylo gdyby jak najszybciej pozbyla sie tego balastu, tu strasznie duzo ludzi uzywa takich pieluch i w przedszkolu tez nie bedzie jakiegos problemu ewentualnie. Ale to za jaaakis czas.
A wielorazowe pieluszki u mnie tez przyjda okolo 3-4 miesiaca ale przyjda heehe tym bardziej ze mala bedzie szybko szla do przedszkola i fajnie by bylo gdyby jak najszybciej pozbyla sie tego balastu, tu strasznie duzo ludzi uzywa takich pieluch i w przedszkolu tez nie bedzie jakiegos problemu ewentualnie. Ale to za jaaakis czas.
Antylopka
Potrojna mamuska
Salomii - z oduczaniem od pieluch to wiele zależy od dziecka, bo Wiki zdjęłam pieluchę przed 2-imi urodzinami. Zostawiałam na noc, ale potem z tego zrezygnowałam, bo były suche. A cały czas była na pampersach. Dziecko około 18-24 miesiąca zaczyna po prostu kontrolować fizjologię i jak się to wykorzysta, to nie powinno być problemu z pieluchą.
Znalzałm przypadkiem w internecie takie kosmetyki
Atoperal - Emulsja do kąpieli
Słyszałyście może coś o nich. Bo ja pierwszy raz widzę.
Atoperal - Emulsja do kąpieli
Słyszałyście może coś o nich. Bo ja pierwszy raz widzę.
reklama
Podziel się: