reklama
T
Tunia85
Gość
jest płyn do płukania dzidziuś, ale sugerując się Waszymi radami chciałam zminimalizować ilość używanej chemii, ale chyba kupię ten płyn i zobaczę czy ubranka będą milsze w dotyku, tylko dziś mi się tak nie chce po niego daleko iść... ale może będzie gdzieś bliżej...
cristalrose
Fanka BB :)
Współczuję, mam nadzieję, że kwota nie była duża.Ja tez ostatnio miałam przejścia z nieuczciwym sprzedawca na allegro, kupiłam wieszaczki dla dzieci pod koniec sierpnia i do tej pory nic. Oczywiście zgłosiłam sprawę do allegro no i cóż - sprzedawca ma teraz konto zawieszone, ale to chyba dla tej pani niewiele znaczy, bo już od jakiegoś czasu nie miała wystawionego żadnego przedmiotu do sprzedaży, więc widać, że zwijała interes. Oszukała więcej osób i na o wiele droższe przedmioty. te wieszaki były tanie, więc nawet chyba nie ma po co dalej tego zgłaszać oszustka się obłowiła a prawie same pozytywy miała
Spotkało mnie dokładnie to samo - na szczęście straciłam tylko 27 zł i zastanawiam się czy zgłaszać to na Policję, bo kwota mała. Nie mniej jednak, oszukanych jest kilkadziesiąt osób, więc choćby dla zasady i wymierzenia sprawiedliwości można by to zgłosić. Allegro oczywiście nic nie zrobi
U
użytkowniczka r
Gość
asjaa Moja koleżanka też miała taka akcję jak kupowała puder do twarzy na allegro,zamówiła 2 wysłała kasę i nic,dużo osób wtedy zamawiało i ktoś się wkurzył zdeka bo dostała jakiś czas później wezwanie na policję żeby zeznawać w tej sprawie.nie wiem jak to się skończyło,bo nie gadałam z nią na ten temat Ale nie dziwię się bo jak byli ludzie którzy zamawiali po 10szt. i płacili ponad 300 zł to 300 zł to już trochę kasy jest.Mam nadzieję,że ty dużo nie wydałaś,pozdrowionka
reklama
Podziel się: