Nio juz prawie, prawie. Jeszcze tylko dwa pranka. Ooooo. No i jednak torbe musze kupić, ale to po 1 mąż ma mi kupić. Ciuszki w szafie poukładane, torba z grubsza "spakowana", tylko w razie czego szczoteczke do zebów wrzuce i mydło i kapcie. Wyprawka do odebrania przygotowana, w wózku leży co by Paweł znalazł bez problemu. Ach jakby nie ten ząb to bym dzisiaj całkiem szczęśliwa była.
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja w połowie listopada mam do wyprania jeszcze pościele, kocyk i rożek. To wszystko jak już łóżeczko stanie. Do kupienia jeszcze mi zostały kosmetyki dla mnie i dzidzi. Wanienkę mam obiecaną, więc jeden wydatek mniej.
ja zamówiłam dziś materaacyk, kupiłam śruby do podłogi łóżeczka i już przykręciłam na wyższym poziomie.
Jeszcze tylko szczebelek dorobić muszę u stolarza
Do tego dziś 2 prania zrobiłam, i jeszcze trzy czekają posegregowane.
To może zdążę przed podwyżką prądu. A kiedy to ma być?
Jeszcze tylko szczebelek dorobić muszę u stolarza
Do tego dziś 2 prania zrobiłam, i jeszcze trzy czekają posegregowane.
To może zdążę przed podwyżką prądu. A kiedy to ma być?
sarka
trójkowa mama
Ponoć prąd ma podrozeć 13 %. Wiec trzeba sie śpieszyć z praniem i prasowaniem. ;-p
hehe to kurczę będe stratna bo zostawiam to na grudzień
ja też nie wyobrażam sobie innych pieluch jak jednorazowe, raz ambicjonalnie podeszłam do tematu i zawinełam młodego w tetrę i majtki ceratkowe (wtedy tych pieluch extra nie było-ale to na tej zasadzie podobnie działa), i nie mineła chwila jak małego obesrańca musiałam kąpać bo się obrobił po szyję hehehe, nie nie dziękuje bardzo!p
Mnie już powoli szlak trafia Już 4 tydz. czekam na łóżeczko i dalej nie wiadomo co z nim. Nie wiem czy pisałam ale zadzwonili z Klapusia że kończą produkować RADEK VIII ale że mają na stanie białe tylko że muszę wziąść z szufladą, oczywiście drożej. Pomimo że nie chcę szuflady to się zgodziłam bo myślałam że wkońcu przyjdzie. A tu znów go nie ma:----( W sklepie ma koleś łóżeczko drewex Sławek ale ono nie jest całkiem białe. No makabra
natka86
mamusia Zosieńki
Znalzałm przypadkiem w internecie takie kosmetyki
Atoperal - Emulsja do kąpieli
Słyszałyście może coś o nich. Bo ja pierwszy raz widzę.
misia ja dostałam od lekarza próbki tych kosmetyków, ale nigdy ich nie wypróbowałam, bo potem zdecydowałam się na emolium, to bardzo podobne te kosmetyki są do soiebie, bo zawierają emolienty...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
joamar nieciekawie z tym łóżeczkiem sie robi:/ chyba musisz (albo może mąż - mężczyzn zazwyczaj bardziej słuchają) zadzwonic do tej firmy i zrobić rozróbę że jeszcze nie ma przesyłki. 4 tygodnie czekania to stanowczo za długo, czekanie 2 tygodni to już długo ale 4 to się już w głowie nie mieści.
joamar nieciekawie z tym łóżeczkiem sie robi:/ chyba musisz (albo może mąż - mężczyzn zazwyczaj bardziej słuchają) zadzwonic do tej firmy i zrobić rozróbę że jeszcze nie ma przesyłki. 4 tygodnie czekania to stanowczo za długo, czekanie 2 tygodni to już długo ale 4 to się już w głowie nie mieści.
Ja poczekam sobie 6 tygodni, ale o tym wiedziałam przed zakupem ;-)
Wiecie co. Mi tosię w ogóle niechce brać za prasownie. Dzisiaj robiłam to chyba na przymus, no a o torbie do szpitala to nawet nie myślę, a o ciuchach żeby dziecko odebrać to jakoś tez nie wiem w czym, co założyć pod kombinezon. Musze się zmobilizować w końcu. Dobrze że zakupy mam chociaż zakończone,ale nawet nie wiem gdzie co poukładać.
reklama
sarka
trójkowa mama
zarządaj zwrotu kasy i odmów zamówienie. To oni nie wywiązali się z zamówienia, a towar jaki ci w zamian oferuja nie musi ci przecież odpowiadac, bo zamawiałaś inny!!!Mnie już powoli szlak trafia Już 4 tydz. czekam na łóżeczko i dalej nie wiadomo co z nim. Nie wiem czy pisałam ale zadzwonili z Klapusia że kończą produkować RADEK VIII ale że mają na stanie białe tylko że muszę wziąść z szufladą, oczywiście drożej. Pomimo że nie chcę szuflady to się zgodziłam bo myślałam że wkońcu przyjdzie. A tu znów go nie ma:----( W sklepie ma koleś łóżeczko drewex Sławek ale ono nie jest całkiem białe. No makabra
Podziel się: