sunnflower
Fanka BB :)
a trzeba kupić taką wkładkę do nosidełka dla noworodka? bo ostatnio gdzieś coś takiego widziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a trzeba kupić taką wkładkę do nosidełka dla noworodka? bo ostatnio gdzieś coś takiego widziałam
Misia - pieluchowa wyrocznio;-) - co sądzisz o itti bitti snap-in-one {itti bitti} Pieluszka Bitti D'Lish Snap-In-One fuksja | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła Mnie się one strasznie podobają i wydają się spełniać moje oczekiwania - w sumie można tam zastosować 1-3 wkładki, a sama pieluszka może być jako otulacz (może nawet do zwykłej tetry czy wkładek z mikrofibry??). Nie są co prawda one-size, ale może to nawet lepiej?
A jak tobie się sprawdzało używanie kieszonek one size u maleństwa? Nie były niewygodne?
JA na razie zamówiłam sobie 1 otulacz bambino mio i kilka tetrowych grubych pieluch składanych.
Ztych pieluch jestem bardzo zadowolona. Chłonne tanie ładnie się piorą i szybko schną, utrzymują suchość przy pupieZamierzam też wypróbować kieszonkę naughty baby.
Formowanki babusowe są naturalne i bakteriobójcze. Dobre na noc bo potrafią całą noc wytrzymać. Wkładki też dobre ale tylko przy pupie do kieszonki szkoda chować. Do kieszonek najlepiej wkładki z mikrofibry.Natomiast jakoś nie przemawiają do mnie formowane bambusowe - może przez to że długo schną, a znalazłam coś alternatywnego: Wkłady wkładki wielorazowe zdrowe BAMBUSOWE CP (1280962115) - Aukcje internetowe Allegro co o tym sądzisz?
Nam się nie spodobały i sprzedałam. Wolę pieluchę babusową i otulacz pul oddzielnie. Jednak możesz spróbować. Może wam podpasują.WIem że jestem namolna , ale mam jeszcze pytanko odnośnie tych pieluch: Pieluszki wielorazowe AIO Minky bambus NOWOŚĆ (1288247221) - Aukcje internetowe Allegro
może je znasz? NIe wiem co to za firma, ale wyglądają trochę jak snap-in-one, tylko są o połowę tańsze, więc chyba też sobie zamówię na próbę - chyba, że nie polecasz.
Nie ma sprawy Jak będziesz miała jakieś pytania to pytaj śmiałoPrzeprzaszam, że Cię tak molestuję, ale skoro masz na tym polu doświadczenie...
U maleństwanie nie stosowałam pieluch wielo bo przy córce dowiedziałam się o tych pieluchach nieco później. Ja też na początek mam otulaczyli bambino mio i tetrę + wkładki jednorazowe do wyłapywania kupek. Mam też otylacze onesize BumGenius flip i ekonobum są świetne. Przy noworodku też się podobno sprawdzają.
Gufi - ja też na początek zakupiłam jednorazówki - póki nie wydobrzeję po porodzie i się nie oswoję z dzieckiem ;-) a potem powoli będę wprowadzać wielorazówki. Tym bardziej, że na pocz. pieluchy zmienia się bardzo często, no i kupka przelatuje, więc papierki jednorazowe na nic się zdają - miałabym za dużo robotycristalrose, misia - dzis spedzilam od rana 40 min na zaglebianie tematu pieluszek wielorazowych. poogladalam prezentacje i juz przynajmniej wiem, o czym piszecie ja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)