Elena
Grudniówka 2010
komsetyki jasne ze mozna laczyc
Lepiej nie, bo może powstać reakcja uczuleniowa. to sie tyczy wszystkich kosmetyków. Są składniki, które "gryzą" się ze sobą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
komsetyki jasne ze mozna laczyc
I już mogę się pochwalić wózkiem Jednak opłacało się kombinować :-)
Jestem super zadowolona bo tanio Nam wyszło :-)
X-Lander XA z 2010 kolor Energy jest już nasz! :-):-)
Zobacz załącznik 294097
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
Gdyby kogoś interesował zakup to podaje linka do sklepu internetowego:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!
Lepiej nie, bo może powstać reakcja uczuleniowa. to sie tyczy wszystkich kosmetyków. Są składniki, które "gryzą" się ze sobą.
No Wiolcia - gratuluję wózeczka. Wiesz, w tym roku chyba modne są czerwone, bo jak sie rozglądam to wózków o tym kolorze jest najwięcej. Fajny, taki delikatny wózek.
A z tej Twojej listy to ja skreśliłabym parę pozycji. Bo np: zamiast szamponu, mydła i płynu do kąpieli można kupić jakiś żel właśnie do kąpieli do mycia ciała i włosów (tak robiłam przy córce i teraz też tak zrobię) i wtedy nie trzeba nic już wlewać do wanienki, pudru nie używałam w ogóle więc i tym razem go nie kupuje.
O tym wózku można powiedzieć wszystko tylko nie to, że jest delikatny Ciężko kolos, z wielkimi kółkami - taka terenówa Co nie zmienia faktu, że strasznie go lubię