sunnflower
Fanka BB :)
ja mam takie z żyrafką właśnie - śliczne, banalne w składaniu lekkie i w ogóle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PODGRZEWACZ AUTO/DOM 8w1 SnowBear, Z EXTRA OPINIĄ (1260239944) - Aukcje internetowe Allegro
Czy ktoras z was ma taki podgrzewacz? Moze mi odpowiedziec na kilka pytan jako zupelnemu laikowi?
ja mam po Nince KLUPŚ RADEK - takie najzwyklejsze sosnowe z szuflada. aczkolwiek szuflade odradzam, bo na tej sklejce nad szuflada gromadzi sie kurz, a ciezko to sprzatnac. ja teraz mam w szafach duzo miejsca, to zdemontuje szuflade.
u mnie z miejscem własnie kiepsko...wszystko zabite:/....a szufladę chciałam własnie na takie grubsze rzeczy małej typu posciele, ręczniki, kocyki, myślę że z kurzem masz rację, z nim zawsze jest problem ale jak się da falbankę maskującą to trochę może przymaskuje tą płyte i sie tam tak kurzyć nie bedzie