reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Jestem na etapie przeglądania łózeczek, na razie oglądam, podobają mi sie te klupsie i arusie, ale z przesyłką wychodzą ponad 400 zł, nie wiem czy warto, ma ktoś może takie? byłąm w jednym sklepie dla oglądu w babymaxie ale tam kicha totalna.
Klupś czyli mówisz o takim:
Klupś Łóżeczko Paula natura szuflada + GPK (1254053512) - Aukcje internetowe Allegro
Ja się właśnie zastanawiam nad takim i nad małym misiem ( Drewex Łóżeczko Mały Miś szuflada +GPK (1263092832) - Aukcje internetowe Allegro ).

reklama
ooo tu np z materacem GK za 463zł z przesyłką
1_f.jpg

ja mam po Nince KLUPŚ RADEK - takie najzwyklejsze sosnowe z szuflada. aczkolwiek szuflade odradzam, bo na tej sklejce nad szuflada gromadzi sie kurz, a ciezko to sprzatnac. ja teraz mam w szafach duzo miejsca, to zdemontuje szuflade.

u mnie z miejscem własnie kiepsko...wszystko zabite:/....a szufladę chciałam własnie na takie grubsze rzeczy małej typu posciele, ręczniki, kocyki, myślę że z kurzem masz rację, z nim zawsze jest problem ale jak się da falbankę maskującą to trochę może przymaskuje tą płyte i sie tam tak kurzyć nie bedzie

reklama
Pierwsze z brzegu na Allegro: ŁÓŻECZKO KLUPŚ SAFARI szuflada 120x60 +MATERAC (1263184951) - Aukcje internetowe Allegro
Jeden z ładniejszych Klupsiów, nowy, z szufladą i materacem - razem z wysyłką 360 zł. A podejrzewam, że jakby poszukać głębiej, to się taniej znajdzie :)
Straaasznie mi się podobają takie łóżeczka tylko z misiem i dodatkowym plusem jest przykrywana szuflada więc sie kurzyć nie będzie :) Jakby poszukać dalej na Allegro to z szufladą, materacem i przesyłką można kupić za 344 zł dla mnie cena rewelacyjna :)

Do góry