reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

ja kupilam huggies NB mega packe wiec mam nadzieje ze nie bedzie na nie uczulenia.
Spiryt tez juz mam. Nad kosmetykami sie jeszcze waham bo trzeba kupic jakis dobry krem do twarzy na zime... Macie jakies juz kupione?? Przy Paulince mialam Chicco-cold cream, wiem ze dobre sa Musteli ale ciężko je dostać.

reklama
Ja dzisiaj przepakowałam rzeczy w torbach. W jednej mam rzeczy do porodu a w drugiej resztę. Patrze na te torby i uświadomiłam sobie że mijeszcze tylko 1,5 miesiąca zostało. Kiedy to zleciało?:szok:

ja juz wiekszosc popralam, poprasowalam i poukladalam w szafie z mydełkami;)
wyprałam w proszku bobas i namierzyłam plyn do plukania BAMBI i tez fajnie pachniało.
Paulinka na DADy nie miala uczulenia ale mnie ten zapach-czyt. smrodek-ceraty rozbrajał i nie stosowałam. Wolałam te rossmannowe pieluchy

ja tez zamierzam na dniach dokupic reszte rzeczy bo sobie zapisałam na liscie co mam dokupic i co spakowac. Lepiej niech stoi i czeka torba bo to faktycznie tylko 1,5 miesiaca i zleci momentalnie....
A usmiałam się bo wkładałam mydełka do szafki z ubrankami dla maleństwa a mąż mnei pyta czemu chowam mydła po szafach:D:D:D ale mnie tym rozbawił:D

reklama
Do góry