reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Przez Was wpadam w kompleksy. O praniu jeszcze nie myślę, nawet nie mam jeszcze wszystkich potrzebnych ciuszków. Torby nie pakuję, bo nie mam czego pakować. Większość zakupów przede mną. Chyba czas wziąć się za siebie...

reklama
nie martwcie się bo ja też jestem daleko w tyle :) niby trochę tego mam ale z większymi zakupami, praniem i szykowaniem pokoju czekam na małża... myślę, że dam mu trochę odpocząć jak wróci i po 1 listopada ruszymy na podbój sklepów :D a pranie.... ło matko nie wiem kiedy hehe

ja tez nic nie mam :-( a sorry mam :-D walizkę i szlafrok po tacie

kupiłam sobie te husteczki z biedronki - myśle wypróbuje na swojej d... i powiem że są super mi pasują :p dobrze nawilżone i grube za 4zł a o pieluszkach też słyszałam dużo dobrego ale zaczne od pampersów a później zaczne ekperymentować

agbar nasze pisanie ma motywować a nie dołować;) nie przejmujcie sie za bardzo dziewczyny. Ale naprawde to wciąga-kupowanie, szykowanie a na koniec pakowanie;)
A inna sprawa że ja to raczej jestem z tych co nie lubią czekać na ostatni dzwonek i wole spokojnie miec wszystko wczesniej przygotowane

a do mnie przyszedł śpiworek wczoraj - fajny
byłam też wczoraj w rossmanie i kupiłam sobie miniaturki różnych produktów - bo tam mają - do szpitala - i jestem strasznie dumna z sibei że to wymyśliłam że nie brać wielkich butli z szamponami i pastami do szpitala :) i tak kupiłam mały szamponik, małą odżywkę, małą pastkę do zębów, mały żel pod prysznic i mały basamik do ciała :)

Ja też używam Dada z Biedronki, fajne, i ekonomiczne. Ale oczywiście przemywam pupę gazikiem namoczoną wodą. Do kąpieli natomiast stosuje parafinę i namydlam Małego Nivea żelem do włosów i ciała. Mam oliwkę bambino ale obecnie jej nie stosuję ponieważ parafina wystarczy. Odpukać u nas ten zestaw się sprawdza. :-)

a do mnie przyszedł śpiworek wczoraj - fajny
byłam też wczoraj w rossmanie i kupiłam sobie miniaturki różnych produktów - bo tam mają - do szpitala - i jestem strasznie dumna z sibei że to wymyśliłam że nie brać wielkich butli z szamponami i pastami do szpitala :) i tak kupiłam mały szamponik, małą odżywkę, małą pastkę do zębów, mały żel pod prysznic i mały basamik do ciała :)

ooo dobry pomysł:):) będę dziś w rossmanie ( po jedzenie dla kota bo tanio teraz w promocji ) to też sobie sprezentuję te mini kosmetyki:) tylko kurcze one chyba nie są warte swojej ceny... Ale nie zabierają z kolei cennego miejsca w torbie:) aha ja należę do grona posiadacza wkłądek laktacyjnych za 4,99 z rossmana, oczywiście musiałam je otworzyć żeby pomacać, wydają się w miarę ok, jak na tak niską cenę.

reklama
Dla osób, które nie mają torby do szpitala: w weekend kupiłam fajną w Realu - przecenioną na 30 zł. Z semi line, więc całkiem niezła. Pojemna, a dość zgrabna. Tylko jak na nią teraz patrzę, to mi słabo ;) Ale na razie stoi zapakowana kupionymi na Allegro rzeczami (podobnie jak dwa inne pudła w pokoju), więc jeszcze nie jest gotowa ;)

Do góry