reklama
Przez Was wpadam w kompleksy. O praniu jeszcze nie myślę, nawet nie mam jeszcze wszystkich potrzebnych ciuszków. Torby nie pakuję, bo nie mam czego pakować. Większość zakupów przede mną. Chyba czas wziąć się za siebie...
Spoko, ja się czuje jak w lesie przy dziewczynach.
nie martwcie się bo ja też jestem daleko w tyle niby trochę tego mam ale z większymi zakupami, praniem i szykowaniem pokoju czekam na małża... myślę, że dam mu trochę odpocząć jak wróci i po 1 listopada ruszymy na podbój sklepów a pranie.... ło matko nie wiem kiedy hehe
kasiarem1
Fanka BB :)
ja tez nic nie mam :-( a sorry mam walizkę i szlafrok po tacie
kupiłam sobie te husteczki z biedronki - myśle wypróbuje na swojej d... i powiem że są super mi pasują dobrze nawilżone i grube za 4zł a o pieluszkach też słyszałam dużo dobrego ale zaczne od pampersów a później zaczne ekperymentować
kupiłam sobie te husteczki z biedronki - myśle wypróbuje na swojej d... i powiem że są super mi pasują dobrze nawilżone i grube za 4zł a o pieluszkach też słyszałam dużo dobrego ale zaczne od pampersów a później zaczne ekperymentować
agbar nasze pisanie ma motywować a nie dołować nie przejmujcie sie za bardzo dziewczyny. Ale naprawde to wciąga-kupowanie, szykowanie a na koniec pakowanie
A inna sprawa że ja to raczej jestem z tych co nie lubią czekać na ostatni dzwonek i wole spokojnie miec wszystko wczesniej przygotowane
A inna sprawa że ja to raczej jestem z tych co nie lubią czekać na ostatni dzwonek i wole spokojnie miec wszystko wczesniej przygotowane
ewwe
Nawet nie wiedziałam ,że proszek Dzidzius tak ładnie pachnie.
No nawet mój mąż nie wrażliwy zupełnie na zapachy chodził całą niedzielę jak prasowałam pościele dla maluszka i się zachwycał zapachem hehe
sunnflower
a do mnie przyszedł śpiworek wczoraj - fajny
byłam też wczoraj w rossmanie i kupiłam sobie miniaturki różnych produktów - bo tam mają - do szpitala - i jestem strasznie dumna z sibei że to wymyśliłam że nie brać wielkich butli z szamponami i pastami do szpitala i tak kupiłam mały szamponik, małą odżywkę, małą pastkę do zębów, mały żel pod prysznic i mały basamik do ciała
byłam też wczoraj w rossmanie i kupiłam sobie miniaturki różnych produktów - bo tam mają - do szpitala - i jestem strasznie dumna z sibei że to wymyśliłam że nie brać wielkich butli z szamponami i pastami do szpitala i tak kupiłam mały szamponik, małą odżywkę, małą pastkę do zębów, mały żel pod prysznic i mały basamik do ciała
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja też używam Dada z Biedronki, fajne, i ekonomiczne. Ale oczywiście przemywam pupę gazikiem namoczoną wodą. Do kąpieli natomiast stosuje parafinę i namydlam Małego Nivea żelem do włosów i ciała. Mam oliwkę bambino ale obecnie jej nie stosuję ponieważ parafina wystarczy. Odpukać u nas ten zestaw się sprawdza. :-)
ewwe
a do mnie przyszedł śpiworek wczoraj - fajny
ooo dobry pomysł będę dziś w rossmanie ( po jedzenie dla kota bo tanio teraz w promocji ) to też sobie sprezentuję te mini kosmetyki tylko kurcze one chyba nie są warte swojej ceny... Ale nie zabierają z kolei cennego miejsca w torbie aha ja należę do grona posiadacza wkłądek laktacyjnych za 4,99 z rossmana, oczywiście musiałam je otworzyć żeby pomacać, wydają się w miarę ok, jak na tak niską cenę.
reklama
Dla osób, które nie mają torby do szpitala: w weekend kupiłam fajną w Realu - przecenioną na 30 zł. Z semi line, więc całkiem niezła. Pojemna, a dość zgrabna. Tylko jak na nią teraz patrzę, to mi słabo Ale na razie stoi zapakowana kupionymi na Allegro rzeczami (podobnie jak dwa inne pudła w pokoju), więc jeszcze nie jest gotowa
Podziel się: