reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja używam wkładek z Rossmanna( ok jak za taką cenę a idzie ich ogrom ), zresztą używałam różnych, póki laktacja się nie ustabilizuje to żadne wkładki nie będą dobre, po prostu będą nasiąkać i często będzie trzeba je zmieniać ;-)

Ja też wczoraj robiłam pierwsze pranie. A że pogody jak na złość nie ma, to rozwiesiłam w sypialni na drabinkach. Używam Dzidziusia, ale jakoś teraz zapach mnie drażni.
Ja jestem z tych niecierpliwych i muszę mieć wszytsko na tip top. Inaczej spać nie mogę i spokoju by mi nie dało, że jestem nieprzygotowana.

Dla osób, które nie mają torby do szpitala: w weekend kupiłam fajną w Realu - przecenioną na 30 zł. Z semi line, więc całkiem niezła. Pojemna, a dość zgrabna. Tylko jak na nią teraz patrzę, to mi słabo ;) Ale na razie stoi zapakowana kupionymi na Allegro rzeczami (podobnie jak dwa inne pudła w pokoju), więc jeszcze nie jest gotowa ;)

Chyba się wybiorę dziś do Reala :)

Niedawno pisalam jak sie ciesze z zakupow z mama. Chcialam wam pokazac czesc z nich (no bo po co dawac tu zdjecie oliwki, pieluszek czy wanienki:-p). Troche ubranek. Staralam sie pomniejszyc i pogromadzic fotki, by nie zasmiecac watku. Mam nadzieje ze sa czytelne.

Pajacyk z pozytywka i biała czapeczka + rekawiczki

pajacyk_czapeczka.jpg

01.jpg

Tu m.in. jasnozielony spiworek z dziurka na pasy. Rozpinany po srodku, dzieki czemu kozna zrobic z tego kurtke. Sa tez rekawiczki na sznureczku, wiec sie nie zgubia:
02.jpg

03.jpg

04.jpg

reklama
Fajne ciuszki. ;-)
U mnie juz skończyło sie dzis prać trzecie pranie. Wiele juz wyschło z wczoraj. Na szczęście u nas jest dobrapogoda to część jest na balkonie.

Do góry