reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja używam wkładek z Rossmanna( ok jak za taką cenę a idzie ich ogrom ), zresztą używałam różnych, póki laktacja się nie ustabilizuje to żadne wkładki nie będą dobre, po prostu będą nasiąkać i często będzie trzeba je zmieniać ;-)
Ha-NN-aH
BB fan
Ja też wczoraj robiłam pierwsze pranie. A że pogody jak na złość nie ma, to rozwiesiłam w sypialni na drabinkach. Używam Dzidziusia, ale jakoś teraz zapach mnie drażni.
Ja jestem z tych niecierpliwych i muszę mieć wszytsko na tip top. Inaczej spać nie mogę i spokoju by mi nie dało, że jestem nieprzygotowana.
Ja jestem z tych niecierpliwych i muszę mieć wszytsko na tip top. Inaczej spać nie mogę i spokoju by mi nie dało, że jestem nieprzygotowana.
U
użytkowniczka r
Gość
Dla osób, które nie mają torby do szpitala: w weekend kupiłam fajną w Realu - przecenioną na 30 zł. Z semi line, więc całkiem niezła. Pojemna, a dość zgrabna. Tylko jak na nią teraz patrzę, to mi słabo Ale na razie stoi zapakowana kupionymi na Allegro rzeczami (podobnie jak dwa inne pudła w pokoju), więc jeszcze nie jest gotowa
Chyba się wybiorę dziś do Reala
madziara158
Grudzień 2010
Ja miałam dzisiaj robić pranie, ale u mnie pada, a chcę wysuszyć pranko na powietrzu, bo wtedy ładnie pachnie... Kolejne podejście w piątek:-)
(: Anka :)
Fanka BB :)
Niedawno pisalam jak sie ciesze z zakupow z mama. Chcialam wam pokazac czesc z nich (no bo po co dawac tu zdjecie oliwki, pieluszek czy wanienki). Troche ubranek. Staralam sie pomniejszyc i pogromadzic fotki, by nie zasmiecac watku. Mam nadzieje ze sa czytelne.
Pajacyk z pozytywka i biała czapeczka + rekawiczki
Tu m.in. jasnozielony spiworek z dziurka na pasy. Rozpinany po srodku, dzieki czemu kozna zrobic z tego kurtke. Sa tez rekawiczki na sznureczku, wiec sie nie zgubia:
Pajacyk z pozytywka i biała czapeczka + rekawiczki
Tu m.in. jasnozielony spiworek z dziurka na pasy. Rozpinany po srodku, dzieki czemu kozna zrobic z tego kurtke. Sa tez rekawiczki na sznureczku, wiec sie nie zgubia:
U
użytkowniczka r
Gość
Anka Bardzo fajne ciuszki i pajacyk też uroczy
reklama
Podziel się: