reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

kasiarem i apgaj a musicie do domu wozek wnosic? Nie moze zostawac na parterze albo na polpietrze?

kasiarem ale ten Twoj wozek ma jeszcze gondole, czy tylko to nosidlo zakladane na spacerowke? bo jakos nie umiem sobie tego wyobrazic. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
no ja niestety nie mogę zostawiać na dole bo nie mamy wózkowni, tylko mega śmierdzącą piwnicę:/ a na korytarzu to strach, żeby wózki "same"nie odjechały:/
A takie drugie pytanie z serii zakupów. Kupujecie podgrzewacz i sterylizator? myślę nad takim 2w1. Na all.są takie w granicach 100zł, tylko czy to nie jest już zbędny wydatek?

agaj - moje dwie kumpele mieszkaja na 4 pietrze. jedna miala wozek JANE, druga CHICCO. podobno lekkie, ale cenowo chyba raczej z wyzszej polki. zawsze mozesz zapolowac na uzywane.

sterylizator i podgrzewacz - jak dla mnie zbedne przy karmieniu piersia, na ktore sie nastawiam. jak nie wyjdzie, to zawsze moge kupic przez allegro. a na zapas raczej nie ma sensu.

ja na wszelki wypadek mam iButik.pl - Podgrzewacz do butelek domowo-samochodowy pasuje do Avent (Snow Bear) - Inne cena niewielka bo kupowalam na allegro i byl tanszy jeszcze, polecila mi go kolezanka ktora ciagle go uzywa przy swoim synku z grudnia, dla mnie najwazniejsze bylo to ze moge tego uzywac w aucie, teoretycznie nastawiam sie na karmienie piersia ale sporo czasu bedziemy spedzac w podrozach wiec chocby do sloiczkow, herbatki itd sie przyda lub nawet do mojegos sciagnietego mleka, dodatkowo ma wbudowany sterylizator, dla mnie sterylizator ogolnie rzecz zbedna ale moze kiedys sie przyda ;D

ja tak jak gufi - jak jakimś nieszczęsnym trafem karmienie cycem nie wypali wtedy kupię bo na pewno sie przydadzą, poprzednio nie miałam i tego mi własnie brakowało...

Dla mnie sterylizator tyz rzecz zbędna...A niestety musze brac pod uwage, ze nie będe mogła długo karmic piersia...Wrzatek, garnek i heja.

Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby kupić sterylizator i podgrzewacz. Jeśli już to myslałam o czajniku z regulacja temperatury, o którym kilka miesięcy temu pisała mamolka.

Czy któraś z Was używała laktatora Tommy tipie?

Dziewczyny ja używam laktatora ręcznego z Aventa i jestem bardzo zadowolona. No i garnek i gotowanie we wrzątku kilka minut u nas się sprawdziło. Do przechowywania mleka mam orginalne pojemniki które były dołączone do laktatora oraz pojemniki na mocz z apteki ;-)

reklama
Dziewczyny ja używam laktatora ręcznego z Aventa i jestem bardzo zadowolona. No i garnek i gotowanie we wrzątku kilka minut u nas się sprawdziło. Do przechowywania mleka mam orginalne pojemniki które były dołączone do laktatora oraz pojemniki na mocz z apteki ;-)
oooo! to dobrze że taka opinia bo ja mam go juz kupionego:p

Dla mnie sterylizator tyz rzecz zbędna...A niestety musze brac pod uwage, ze nie będe mogła długo karmic piersia...Wrzatek, garnek i heja.
tak własnie robiłam z Wiktorka butelkami i smoczkami tyle że butelki robiły się brzydkie, biały szorstki nalot sie na nich robił, bardzo mi się we wrzątku niszczyły:/

Ostatnia edycja:
Do góry