reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia kupiłam tą zabawkę na bazarku koło osiedla, przeglądałam allegro ale takiej nie znalazłam, jak zrobię zdjęcie to wstawię i Ci pokażę:) też uwielbiam Kubusia hehe, mam nadzieję, że mój syn też go pokocha - bo ma już z Kubusiem tyle rzeczy...ręczniki, ubranka.... nawet dywan do pokoju już kupiłam:) też z puchatkiem:D

reklama
ale u Was idzie wszystko pelna para :tak: ja na razie wydalam na moja mala moze 30 zl :sorry2: pierwsze powazne zakupy paluje pod koniec miesiac - tzn. materacyk, posciel i okrycia kapielowe. kosmetyki, pieluchy i apteczke zostawiam na grudzien.

na razie w sumie nawet lozeczka nie mozemy rozlozyc, bo ciagle nie zaczelismy malowania :dry: w tym tygodniu musze wybrac kolory, bo do konca pazdziernika musi byc pomalowane

a co do karuzeli - ja na pewno bede kupowala raczej tania, jesli wogole. Ninka wcale nie intersowala sie karuzelka i szybko ja odrecilam. takie bajery jak np. projektor wydaja mi sie zbedne. no i w przypadku noworodka wazne jest, aby kolory zabawek byly intensywne, bo podobno takich pastelowych, to wogole nie widzi ...

taka jest fajna: http://www.marko-zabawki.pl/pliki/oferta/tl/island_demo_po.html

Ostatnia edycja:
ja wlasnie podliczylam koszty na dzidzie - bo zapisuje skrzetnie kazdy wydany grosz.
1400zl poki co - liczac z wozkiem, choc jeszcze za wozek nie placilam.

Tunia wózeczek masz super a mam pytanie czy ta podstawka na nóżki w spacerówce nie będzie uwierac takiego 2latka? bo wydaje sie tak wysoko

Kliwia niestety mój jest juz spakowany ale o stary model ma ok6lat ale wyglada prawie identycznie jak chicco Wózek spacerowy i fotelik Chicco. (1251068228) - Aukcje internetowe Allegro te kółka tez mi sie wydawały do dupy ale strasznie dużo ludzi jeżdzi chicco to w zime tez jakos chyba daja rade a mi sie mazy taki wózek żebym nie musiała już kupować laski spacerówki te wózki co mi podałaś maja strasznie duze koła nie wtacham tego na 4 pietro :) zawsze chciałam Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (1256898507) - Aukcje internetowe Allegro ale znów ta spacerówka ona mi spac po nocy nie daje :)

co do karuzeli oglądałam ostatnio program i mówili że wieszamy ja dopiero po miesiacu i nie nad głowa tylko nad klatka piersiowa kolory zeby były kontrastujace i zabawki wisiały do dziecka był też temat o pościeli kolory jej powinny być stonowane i nie używamy poduszki chyba ze jakiegoś flaczka to tyle

gufi U mnie też prace w pokoju idą wolniutko,ale zdążymy :)

Ja w pokoju malucha mam taka szafę ukryta w ścianie i po pomalowaniu przykleję na nią takie o to naklejki które dzisiaj kupiłam :)

Trochę lipowato wyglądają na tym dywanie :D

Tu jest fajny komplecik na maluszka,sama chętnie bym kupiła,ale ja rodzę na początku miesiąca i na święta mogłoby być za małe,ale może któraś z was będzie chciała:)

http://allegro.pl/komplecik-swiateczny-56-i1255959890.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to kolejne zakupy. Kaftanik i półśpiochy. Zapłaciłam niecałe 16 zł. Polecam sklepy textil market, bo mogłam kupić więcej, ale zrobiłam sobie limit, a ciuszków naprawdę było sporo, ślicznych i dobrych gatunkowo.

reklama
śliczne ogrodniczki :)
a dla czego nie możesz? ja już oficjalnie poinformowałam, że jeśli ktoś chce kupić coś dla maluszka, to będę bardzo wdzięczna i on też, ale żeby to było coś większego, bo standardowe 'wyprawki' są małe i 'co za dużo to nie zdrowo' :p
ucieszyli się i jak coś to będą kupować większe :)

Do góry