reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

kasiarem ten wózek w rzeczywistości jest większy niż się wydaje na zdjęciach, spacerówka spokojnie dla dwulatka powinna wystarczyć, jest tak porządny ten wózek, że ja nie mam zamiaru kupować potem jeszcze drugiego,

wrublik ja w zeszłym tyg kupiłam duuużo rzeczy u tego sprzedawcy, zresztą już drugi raz, ogrodniczki powinny być porządne i dobrej jakości, ja czekam cierpliwie na paczkę, która mam nadzieję, nadejdzie w tym tygodniu

reklama
właśnie chyba po twoich Tunia zakupach tutaj co się chwaliłaś też jak przejrzałam i bardzo byłam zachwycona.
a nie bardzo mogę komuś powiedzieć by kupował na allegro, bo najczęściej to wszystkim wygląda duży kłopot, a problem w tym że ja chcę właśnie te ogrodniczki z allegro, bordowe to po prostu mi w oko wpadły że jak tylko wróci mąż będę go o nie maltretować :p
a plus chyba zastanawiam się czy nie kupić dodatkowej pary dla bratówki - ona ma urodzić w marcu to takie cóś też się jeszcze przyda

Witajcie,

Mam takie pytanie, czy któraś z Was mieszka na 4 piętrze (i wyżej;) bez windy? Na jaki wózek się zdecydowałyście? Ja chyba nic nie wybiorę....bo z racji tego że mieszkam w górach koła muszę mieć duże no i najlepiej pompowane więc już kg idą w górę. Wymyśliłam opcję że tylko wózek głęboki i będę odpinać gondolę i zanosić z Maluszkiem na górę a stelaż sam zostawiać na dole, ale takich wózków jest strasznie mało:( No chyba że opcja wnoszenie na raty, jedno piętro Maluszek w tej takiej torbie do przenoszenia, zejście po wózek i tak na zmianę po piętrze...?:/
Jestem załamana bo jeździmy już któryś dzień i nic nie spełnia moich oczekiwań, tzn jak już spełnia to cena powala:/

Agaj ja mieszkam na 3 pietrze bo wyżej się już nie da na szczęście i tez mam zamiar zostawiać stelaż na dole,a gondolę targać na górę :) I men jak będzie wracał z pracy to będzie brał na górę stelaż,bo nie mam zamiaru ciągnąć go na górę całego :)

Dzięki Renczysia za odpowiedz:)No widzisz myślę nad taką opcją, ale mój facet będzie wyruszał do pracy ok 7 a wracał po 21ej. No nic będę wołać sąsiadkę żeby spojrzała na dziecko i biegać po resztę wózka;) A jaki masz wózek zakupiony?

Witajcie,

Mam takie pytanie, czy któraś z Was mieszka na 4 piętrze (i wyżej;) bez windy? Na jaki wózek się zdecydowałyście? Ja chyba nic nie wybiorę....bo z racji tego że mieszkam w górach koła muszę mieć duże no i najlepiej pompowane więc już kg idą w górę. Wymyśliłam opcję że tylko wózek głęboki i będę odpinać gondolę i zanosić z Maluszkiem na górę a stelaż sam zostawiać na dole, ale takich wózków jest strasznie mało:( No chyba że opcja wnoszenie na raty, jedno piętro Maluszek w tej takiej torbie do przenoszenia, zejście po wózek i tak na zmianę po piętrze...?:/
Jestem załamana bo jeździmy już któryś dzień i nic nie spełnia moich oczekiwań, tzn jak już spełnia to cena powala:/

ja mieszkam na 4 piętrze bez windy, wózek memy taki WÓZEK TREECO 3-CZĘŚCIOWY SUPER CENA EMJOT 44KOL (1254418381) - Aukcje internetowe Allegro jest lekki, stelaż z gondolą waży 11,5 kg, gondola waży jakieś 4 kg, można ją odpinać bardzo łatwo, ma uchwyt do noszenia,
też zamierzam gondolę z dzidziem wnosić do góry, a stelaż zostawiać na dole przypięty, a mąż wniesie jak wróci z pracy

reklama
agaj też mieszkam na 4 piętrze i myślę że będę albo wnosić dziecko do góry a wózek zostawiać w wózkowni - na szczęście mamy takie coś w piwnicy bloku, albo na początku to nawet chcę wózek wnosić na 4 piętro bo jak nie będę mogła wyjść na spacer dłuższy to na balkonowanie przyda mi się wózek u góry, zostawiać na parterze nie mam zamiaru bo u nas ostatnio z bloków to przynajmniej 3 dobre wózki "dostały nóg"

Do góry