reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

ja poprasowalam dzisiaj czesc ubranek i popakowalam w foriowki. podpisalam mezowi co w razie w ma wziac do szpitala z karteczka szpital hehe :)

tata w miescie wiec wyslalam go po kocyk do netto i kupil niedlugo do mnie przyjedzie :)

reklama
kasiarem ten wozek chicco nie nadaje sie na wozek z gondola na zime,kolka to jedno, amortyzacja drugie, i raczka trzecie. Spacerowka-parasolka tak - gondola nie.
Ten co dostalas, to nie ma jak Graco? Ze taka miekka gondole - takie nosidlo wklada sie do spacerowki rozlozonej na plasko? [rozwazalam graco, ale miekka gondola jednak mnei zniechecila]
Pokaz jakies fotki tego wozka, bo na stronie producenta maja 3 wozki i zaden nie ma gondoli na spacerowce. :-)

Rozumiem ze jestes rozczarowana ect, ale na allegro mozna ustrzelic na prawde fajne wozki, nowe i uzywane w super cenie. a za 1000zl - cena chicoo, to mozna nawet x landera kupic uzywanego :] albo roana albo jedo.
ROAN MARITA + FOTELIK + MAX. WYPOSAŻENIE (1250880387) - Aukcje internetowe Allegro
JEDO BARTATINA KWIATY + CHODZIK, CHUSTA - GRATIS (1250487330) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER X3 2009 BRICK+GOND+TOR+X-MUG+2XFOLIA (1246609939) - Aukcje internetowe Allegro

jesli tak duza spacerowka w tych wozkach Ci nie odpowiada, to w lato - akurat dziecko zacznie ladnie, stabilmnie siedziec, mozesz uciulac na spacerowke 400zl - np abc design Walker, chicco czy co tam Ci sie wymarzy :]

Ja upolowałam taki kombinezonik bo po Lolku trzy wcieło....
dsc08488.jpg

dsc08489j.jpg

By bodzinka at 2010-10-04

ale wy dziewczyny jesteście urządzone z wszystkim dla dzieciaczków. ja póki co w rozsypce po remoncie i już się gubię :D
wózek jest ale stoi u teściów póki co. łóżeczko na przechowaniu u mojej siory (zabierzemy dopiero jak mąż wróci do mnie). fotelik gdzieś tu na szafie leży :D wanienka kupiona i zostawiona też u teściów do czasu zakończenia remontu. ciuszki część u mnie w kartonie, część u siory hehe nie wiem jak się ogarnę bo nareszcie się remont skończył (pokoju) ale muszę to wszystko pozbierać i jakoś poukładać - normalnie masakra. a potem chcą jeszcze robić łazienkę - zwariuję :D wszystko, zeby zdążyć do grudnia hehe ale na ten remont to i ja się chyba do teściów wyniosę :D
a dzisiaj kupiłam czapeczkę :D śliczna, cieplutka i biała - idealna na zimę :)

U mnie niestety remont pokoiku maluszka dalej trwa bo mój małż sam wszystko robi a też niecodziennie bo czasami wraca z pracy tak zmęczony,że widzi tylko obiad,wannę i łóżeczko ale myślę,że 2 tyg i powinno być już dobrze :)

Hej :)
Jesli jeszcze nie kupilyscie poscieli i tego typu rzeczy, dzis przyszly nasze ostatnie zakupy. Kupowalismy przed weekendem a dzis kurier przyniosl i bardzo nam sie podobaja. Wszystko takie jak na zdjeciach na aukcjach. Zywe, ladne kolory. No i szybka przesylka. Moze komus sie przyda ta informacja :)

A to moj wczesniejszy post do aukcji, o ktorych mowie:

reklama
Do góry