T
Tunia85
Gość
Jak czytam o Waszych zakupach, to się przerażam, że jeszcze tylu rzeczy nie mam. Wczoraj byłam u koleżanki, która jest w 38 tc. Pociesza mnie fakt, że ma planowane cc na przyszły tydzień, a kupiła dopiero co pościel, łóżeczko jeszcze w kartonie, a wózek ma zamiar dopiero przez internet zamawiać. To się nazywa zimna krew. Ja bym tak nie mogła. Zapowiedziałam już wszem i wobec, że wszystko musi być gotowe na tip top na początku listopada. Dlatego Tunia dziękuję bardzo za linki. Ciuszki, które kupiłaś, bardzo mi się podobają, ich ceny jeszcze bardziej i na dodatek wyglądają dobrze gatunkowo.
to jak przyjdą ciuszki to Ci jeszcze powiem jakie w rzeczywistości, wyglądają na bardzo dobre, zresztą już kupowałam u dwóch z tych sprzedawców i póki co się nie zawiodłam,
ja też mężowi dziś powiedziałam, że na listopad chciałabym mieć już prawie wszystko, a przynajmniej pokój urządzony,
ale mam obiecane, że jak wyzdrowieję to pojedziemy po zakupy, więc może w nast tyg poszukamy łózka dla nas i jak będzie to się przywiezie łóżeczko dla małej i komodę, które już są, w piwnicy u teściów,