reklama
Dziewczynki donosze o promocjach:
w NETTO od DZIS:
kocyk welurowy 0 80-110 - 19.99zl
rajstopy niemowlece - 9.99zl
spiochy welurowe - 14.99zl
body z dlugim rekawem - 5,99zl
zel do mycia, krem na odparzenia i oliwka NIVEA - kazdy za 10,99zl
chusteczki nivea 2pak - 10.99zl
proszek do prania Didziuś - 1,9kg /kolor i bialy/ po 11.89zl
strona 6i7
Oferta 40/2010
jesli nei dziala to netto.pl i broszura z odkurzaczem
bylam i tak, u mnie welurowe tylko pomaranczowe spicohy - i to tylko od rozmiaru na 9 miesiecy.
bodziaki - 3 kolory - zielony, rozowy, i kremowy z blekitna lamowka [najladniejszy zreszta]
rajstop niemowlecych brak.
w NETTO od DZIS:
kocyk welurowy 0 80-110 - 19.99zl
rajstopy niemowlece - 9.99zl
spiochy welurowe - 14.99zl
body z dlugim rekawem - 5,99zl
zel do mycia, krem na odparzenia i oliwka NIVEA - kazdy za 10,99zl
chusteczki nivea 2pak - 10.99zl
proszek do prania Didziuś - 1,9kg /kolor i bialy/ po 11.89zl
strona 6i7
Oferta 40/2010
jesli nei dziala to netto.pl i broszura z odkurzaczem
bylam i tak, u mnie welurowe tylko pomaranczowe spicohy - i to tylko od rozmiaru na 9 miesiecy.
bodziaki - 3 kolory - zielony, rozowy, i kremowy z blekitna lamowka [najladniejszy zreszta]
rajstop niemowlecych brak.
T
Tunia85
Gość
hejcz u nas stoi bo mąż wczoraj przywiózł i chciał złożyć żeby zobaczyć czy wszystko jest i jak się trzyma, na razie stoi bez niczego i robi za wieeeelki kosz na resztę zakupionych rzeczy dla córci, bo jeszcze komoda dla niej ma być, ale jeszcze nie przywieziona, więc żeby nie zagracać całego pokoju bo jest w nim wszystko, a do porządku i ostatecznego kształtu jeszcze trochę brakuje, wszystko włożyliśmy do łóżeczka
u nas łóżeczko w pokoju jest już od zeszłej soboty, ale jeszcze w kartonie:/ Dzisiaj je skręcimy!!!
wczoraj zakupiłam posciel taką do prania dla alergików (kołderka i podusia). Choć na razie niunia i tak z niej nie będzie korzystać.
wczoraj zakupiłam posciel taką do prania dla alergików (kołderka i podusia). Choć na razie niunia i tak z niej nie będzie korzystać.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a ja czekam na kuriera z lozeczkiem moim ukochanym i z materacem
chyba sie wybiore do netto pokocyk
chyba sie wybiore do netto pokocyk
U
użytkowniczka r
Gość
U mnie niestety nie ma takiego sklepu
kasiarem1
Fanka BB :)
jak pisałam wam wcześniej dostałam wozek neonato gondola i nosidełko luks niestety spacerówka jest strasznie zjechana a i hamulce źle działają ale i tak planowałam kupno nowej ale wczoraj sie dowiedziałam ze gondole sie kladzie na spacerówke więc ten zniszczony materiał będzie widać i mam doła :-( chyba będe zmuszona kupić nowy wózek a to nie planowane koszty i teraz nie wiem jaki chciałam teraz zaoszczedzić i kupić wypasioną spacerówke a tak to musze sie zadowolic jednym słabym :-(
myślałam o czymś takim Wózek Chicco Enjoy 3w1 Evolution fun EUROPE SS (1247156259) - Aukcje internetowe Allegro tani 3 w 1 a o takiej spacerówce myślałam co wy na to bo ja już nie mam siły
zaczynam sie wkurzac na wszystko nie mam zakupów zrobionych pokój nie wyremontowany wózka nie ma a za 6 tygodni dziecko będzie gotowe do porodu ALE JESTEM ZŁA!!! sorry ale to chyba hormony
myślałam o czymś takim Wózek Chicco Enjoy 3w1 Evolution fun EUROPE SS (1247156259) - Aukcje internetowe Allegro tani 3 w 1 a o takiej spacerówce myślałam co wy na to bo ja już nie mam siły
zaczynam sie wkurzac na wszystko nie mam zakupów zrobionych pokój nie wyremontowany wózka nie ma a za 6 tygodni dziecko będzie gotowe do porodu ALE JESTEM ZŁA!!! sorry ale to chyba hormony
reklama
T
Tunia85
Gość
kasiarem ten wózek całkiem przyzwoicie wygląda, ale ja bym się o te małe kółka bała,
tu Ci wklejam linki do wózków z firmy, który my mamy, jest po prostu super wypasiony, na łożyskach i amortyzatorach, można go prowadzić dosłownie jednym palcem bo taki leciutki i zwrotny
WÓZEK TREECO 3-CZĘŚCIOWY SUPER CENA EMJOT (1254418073) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek TRECCO 3 w 1 EMJOT KOLORY (1250116481) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/wozek-treeco-3-czesciowy-super-cena-emjot-44kol-i1254418381.html MY MAMY TEN W KOLORZE NR 10
tu Ci wklejam linki do wózków z firmy, który my mamy, jest po prostu super wypasiony, na łożyskach i amortyzatorach, można go prowadzić dosłownie jednym palcem bo taki leciutki i zwrotny
WÓZEK TREECO 3-CZĘŚCIOWY SUPER CENA EMJOT (1254418073) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek TRECCO 3 w 1 EMJOT KOLORY (1250116481) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/wozek-treeco-3-czesciowy-super-cena-emjot-44kol-i1254418381.html MY MAMY TEN W KOLORZE NR 10
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: