reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ostatnia edycja:
mam jeszcze jedno pytanie co do tego materaca bo nie jestem wogole zorientowana na ktorej stronie kładziemy dzidziusia bo rozumiem ze z jednej jest gryka z drugiej kokos tak?? jak pisze głupoty to sie nie :-D a ile takie cuda kosztuja?

Dzidzia lezy tam gdzie gryka - ona chyba nie jest alergiczna i dobrze wchlania wilgoc. Na alledrogo widzialam materace w cenie okolo najtaniej chyba 50-70 zl na lozeczko dzieciece. :-p

eeeee nieeeeee
wpierw dzidzia lezy na kokosie, przez kilka miesiecy do czasu kiedy zacznie sama sobie wstawac itd, potem mozna przelozyc na gryke, w sumie dobrze sie tez skonsultowac z pediatra w tej sprawie odnosnie gryki ale na poczatek napewno kokos

Najpierw kokos póżniej gryka. Ja nie wiem ile teraz takie cudo kosztuje, my mamy po Lolku, praktycznie malutko używany bo spał z nami i 4 lata temu w sklepie płaciliśmy 100 za niego. Ale ja tam uważam, że łóżeczko może byc niedrogie a materacyk porządniejszy, te piankowe mnie przerażają....

my też kupujemy ten materac gryka-pianka-kokos. ale ja nawet nie zamawiam na allegro bo nie wyjdzie mi nic taniej niż u nas w hurtownii.
o żadnym piankowym nie ma mowy. też jestem zdania, że łóżeczko może być tańsze, ale materac musi być porządny

reklama
Jak czytam o Waszych zakupach, to się przerażam, że jeszcze tylu rzeczy nie mam. Wczoraj byłam u koleżanki, która jest w 38 tc. Pociesza mnie fakt, że ma planowane cc na przyszły tydzień, a kupiła dopiero co pościel, łóżeczko jeszcze w kartonie, a wózek ma zamiar dopiero przez internet zamawiać. To się nazywa zimna krew. Ja bym tak nie mogła. Zapowiedziałam już wszem i wobec, że wszystko musi być gotowe na tip top na początku listopada. Dlatego Tunia dziękuję bardzo za linki. Ciuszki, które kupiłaś, bardzo mi się podobają, ich ceny jeszcze bardziej ;) i na dodatek wyglądają dobrze gatunkowo.

Do góry