reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia wózeczek śliczny!!!!! :)
Margaryt dziękuję za odpowidź :) chyba będę szukała takich 100x100

Ja mogę coś powiedzieć o ubrankach bawełnianych bo właśnie z niektórych zrobiły mi się szmatki a niektóre wyglądają nadal jak nowe. Te markowe co kupiłam w ciuchach były używane, moja córka używała, a teraz je uprałam uprasowałam i nadal wyglądają bardzo dobrze.
Mam też ciuszki kupione jako nowe, które nadal wyglądają jak nowe ale niektóre nie nadają się do niczego.
Ogólnie grubsza bawełna i welur nie powinny się porozłazić i zmechacić.

Lubię ubranka welurowe i forttowe bo są ciepłe i wytrzymałe.
:)

Ostatnia edycja:
reklama
Miło, że ktoś tak jak ja nie "brzydzi się" używanych ubranek. Takie opinie tez słyszałam, że jak można dziecku założyć ubranko po obcym...

co do ręcznika to powiem wam, ze jak byłam w Irlandii to trafiłam na fajną przeceną i kupiłam bardzo ładny i duży za całe 2 euro!! (czyt. 8 zł hehe) czasami można naprawdę upolować coś super taniego.

Feretti ma troche przesadzone ceny - jakośc na pewno wysoka, ale nie wiem czy uzasadnia aż taką cenę....
Fajne ręczniczki kupiłam z Baby-Ono - tylko w rozmiarze 80/80, ale za 20 zł.
Drewex też ma fajne ręczniczki 100/100 - zakupiłam jeden i jest super - jedną stronę ma bardzo delikatną i mięciutką - idealną dla maleństwa i koszt też niewielki OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTURKIEM DREWEX 100x100cm (1250008971) - Aukcje internetowe Allegro

Tunia gratuluję wózeczka, a raczej MEGA ZESTAWU;-)

Dołączam do zwolenniczek porządnych ubranek lumpikowych:)))
...a jaka radość, jak się coś pięknego upoluje...bezcenna:)))

Ostatnia edycja:
hej :)
byłam dziś w carefourze i się załamałam...w ulotce mają kaftaniki i body za 4zł a dresik za 25zł...i wiecie co? pustki totalne :( a to dopiero 2 dni...
ubranka zostały tylko na 12-18 msc a dresików brak :(
kaftaniki wszystkie made in poland, więc jak macie gdzieś niedaleko o zobaczcie :)

moje ostatnie zdobycze
ALLEGRO:
Dres + body 2szt

Body kopertowe + z kr. rękawkiem gratis

LUMPEK:

Pajacyk,śpiworek i bluzka biała
URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-10/a144ba43/dsc04367.jpg.html]
a144ba43.jpg
[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry