reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia ja zamierzam kupić te ręczniki
*Bobas*__ 2-pak__ OKRYCIE kąpielowe z kapturkiem (1247788679) - Aukcje internetowe Allegro
ale się zastanawiam czy dobre.
Może ktoś kupował i coś powie o nich?

Misia26 te ręczniczki są małe, bardziej przydadzą się takie 80x80, a nawet 100x100.

sarka to ja Cię jeszcze "zdenerwuję" bo kupiłam właśnie takie:
***EWA*** ____ KOSZULKA kopertowa ___ KOLOR ___ 56 (1239520172) - Aukcje internetowe Allegro / 2 sztuki 1 w rozm 56 i 1 w rozm 62
***EWA*** ___ ŚPIOCHY/śpioszki ____DINUŚ____ 62 (1239523429) - Aukcje internetowe Allegro / 2 sztuki 1 w rozm 56 i 1 w rozm 62

jeszcze się przymierzam na ręcznik i ten kocyk, ale ten poliester mi się nie podoba, bo to sztuczne jest

chyba trzeba mi będzie all zablokować :)

Tunia kupiłam podobne ciuszki u tego sprzedawcy, ładne i dobrej jakości ;-)

reklama
ja też juz na razie ciuszkom mówię stop!!! mam ile trzeba najwyżej będę dokupywać jak już mała będzie i czegoś będzie brakować.

kwiatuszek ja z innej beczki bo tak z zadziwieniem (i lekką zazdrością;)) patrzę na te wasze stażniki wagi i się zastanawiam czy ta waga startowa na suwaczku czyli 83 to waga pod koniec ciazy czy juz po wyjściu ze szpitala, no bo spadek imponująąąący:))) super, chciałabym juz tak;p

Ja wczoraj na ciuchach kupiłam 6 pajaców, średnio po 8 zł za sztukę, kocyk i ręcznik z kapturkiem po 10 zł.Zdecydowanie wolę używane firmówki, dobrej jakości niż nowe ubranka, które po jednym praniu w wysokiej temperaturze nadają się tylko na piżamkę :)

ale szaleństwo zakupowe!!!

Tunia wózek fajny i ważne, że lekki. Kolorek ładniusi:)

ja dzisiaj widziałam laskę idącą ze ślicznym wózeczkiem i okazało się, że to był taki jak mój x lander. Tak mi się miło zrobiło.

Ja wczoraj na ciuchach kupiłam 6 pajaców, średnio po 8 zł za sztukę, kocyk i ręcznik z kapturkiem po 10 zł.Zdecydowanie wolę używane firmówki, dobrej jakości niż nowe ubranka, które po jednym praniu w wysokiej temperaturze nadają się tylko na piżamkę :)

nie stresuj nas, że po jednym praniu ubranka nie będą się nadawać do noszenia, :p nie sądzę aby ta bawełna była aż tak złej jakości żeby zaraz ją szlag trafił... bawełna to bawełna

a w jakiej temp trzeba prać te ciuszki? Bo ja bym prała w takiej jak swoje ubrania 40 stopni

Tunia tą bawełenkę co kupiłyśmy spokojnie w 60 można, znam te ciuszki jakościowo i wiem że są bardzo dobre, bez obaw;)

Nie mówię konkretnie o waszych zakupach, ale porównuje to co dostałam od znajomych po jednym dziecku z tym co sama kupiłam na ciuchach. Ja piorę małe na początku w jelpie i 60 stopniach, więc nie mają łatwo ;)

Zdecydowanie wolę używane firmówki, dobrej jakości niż nowe ubranka, które po jednym praniu w wysokiej temperaturze nadają się tylko na piżamkę :)

możemy sobie przybić piątkę:) mam do tego takie samo podejście...i nie chodzi tu o to że to krytyka na zakupy nowych łaszków bo i takie też mam.

bawełna to bawełna

a ja bym jednak powiedzia że "jest bawełna i jest bawełna":)

reklama
ja wiem, moja babcia była projektantką tkanin i chyba genetycznie mam to coś w palcach do wyczuwania dobrych materiałów i póki co to co kupiłam jest dobrej jakości, zresztą jeśli kupuję na all to spędzam na prawdę sporo czasu żeby wybrać te, które choćby wizualnie będą spełniać moje oczekiwania

Do góry