reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
fajny wózeczek - ja już ciuchów nie kupuję bo już się mój mąż śmieje że żebym zdążyła małej wszystko założyć zanim wyrośnie to będę ją musiała 5 razy dziennie przebierać. No to w takim razie śpiworka nie kupuję - mam kombinezony chyba ze 3 i kocyki w razie co będę przykrywać Zuzię.

ja się popłakałam ze szczęścia jak zobaczyłam ten wózek, a moja mama stwierdziła, że się bała, że nie będzie mi się podobał, a jest dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam, i już wiem czemu mnie tak wypytywała jaki kolor wózków mi się podoba, a mówiłam jej, że z zielonym

sarka to ja Cię jeszcze "zdenerwuję" bo kupiłam właśnie takie:
***EWA*** ____ KOSZULKA kopertowa ___ KOLOR ___ 56 (1239520172) - Aukcje internetowe Allegro / 2 sztuki 1 w rozm 56 i 1 w rozm 62
***EWA*** ___ ŚPIOCHY/śpioszki ____DINUŚ____ 62 (1239523429) - Aukcje internetowe Allegro / 2 sztuki 1 w rozm 56 i 1 w rozm 62

jeszcze się przymierzam na ręcznik i ten kocyk, ale ten poliester mi się nie podoba, bo to sztuczne jest

chyba trzeba mi będzie all zablokować :)

fajny wózeczek - ja już ciuchów nie kupuję bo już się mój mąż śmieje że żebym zdążyła małej wszystko założyć zanim wyrośnie to będę ją musiała 5 razy dziennie przebierać. No to w takim razie śpiworka nie kupuję - mam kombinezony chyba ze 3 i kocyki w razie co będę przykrywać Zuzię.

przeważnie nie wiadomo ile razy ją będziesz przebierać, bo jak zrobi kupę aż po same pachy to na pewno :)

Podsumowując za 212 zł plus koszty przesyłki kupiłam 14 różnych ubranek z czego niektóre są kompletami po 2 lub 3 sztuki więc licząc pojedynczo wychodzi kilka sztuk więcej , więc ja akurat uważam, że w necie jest taniej jak w sklepie, jeśli na all kupuję pajace po 16 zł gdzie takie same w sklepie kosztują 24 to jest różnica, niby tylko 8 zł, ale na kilku rzeczach robi się konkretna sumka.. więc jeśli chodzi o ciuszki to uważam, że all jest cudowne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podsumowując za 212 zł plus koszty przesyłki kupiłam 14 różnych ubranek z czego niektóre są kompletami po 2 lub 3 sztuki więc licząc pojedynczo wychodzi kilka sztuk więcej , więc ja akurat uważam, że w necie jest taniej jak w sklepie, jeśli na all kupuję pajace po 16 zł gdzie takie same w sklepie kosztują 24 to jest różnica, niby tylko 8 zł, ale na kilku rzeczach robi się konkretna sumka.. więc jeśli chodzi o ciuszki to uważam, że all jest cudowne

no a juz szczególnie fajne jak się kupi u jednego sprzedawcy nie;p
co do kaftaników to takie same i sporo mam jeszcze po Wiktorku więc nie kupuję ani jednego:)

ooooo ile rzeczy! :)) szalejecie, potem prosze o policzenie body i spioszkow lub pajacykow bo mi sie wydaje ze bede miala za malo heeheh mam troche na 56, troche na 62 i kilka na 68 ale te troche z jednego rozmiaru to mi sie wydaje jak wasze jednorazowe zakupy ;)
Tunia, bardzo fajny wozeczek, mysle ze bedzie sie dobrze prowadzic.

Salomii wózek z gondolą waży 11,5 kg,
jest niesamowicie leciutki i prowadzi się baaaardzo lekko, na prawdę do mnie, do mojej drobnej postury jest idealny,

szalejecie!! :) ja postanowiłam nie przesadzać z ilością bo dzieciaki tak szybko wyrastają, że połowy nie zdążą znosić pewnie. no i jeszcze mi wszyscy mówią, że mam się liczyć z tym, że to grudzień i święta i każdy coś przyniesie do maleństwa więc okaże się potem, że wszystkiego jest za dużo hehe

Tunia śliczny wózek!!!!!!

reklama
Do góry