ładuję baterie do aparatu więc jak się naładują to zrobię zdjęcia i pokaże Wam naszą nową zielono-czarną brykę dla Zuzi z fotelikiem i spacerówką
a fotelik i gondola po odpięciu od stelaża mają funkcję kołyski i się bujają
pokażę Wam co kupiłam wczoraj na all z ubranek, przyjdą w nast tyg, ale jeszcze dziś coś dokupię
a ręczniki, pościelki kupię w sklepie, ale później bo na razie jeszcze nie ma gdzie wstawić łóżeczka, bo najpierw nowe łóże dla nas chcemy kupić i mamy już komodę, którą też trzeba przywieźć
oczywiście wpadam znów w panikę jak mam niewiele rzeczy, ale doszłam do wniosku, że jeszcze 2 m-ce są, a jakby co to te rzeczy i tak można kupić w ciągu jednego dnia jakby się uprzeć
to tak:
Komplety śpioch śpioszki + kaftanik WELUR r.56 (1243844103) - Aukcje internetowe Allegro to kupię dziś bo strasznie mi się podobają tylko nie wiem czy kupić ten 56 czy 62 bo 62 to mi się jakiś duży wydaje... a przynajmniej byłoby takie ciepłe na wyjście ze szpitala
a te kupiłam wczoraj:
DANY Komplet kaftanik śpioch pajac rozm.56 OUTLET (1247562835) - Aukcje internetowe Allegro
DANY Śpioch śpioszek welur rozm.56 OUTLET (1241887337) - Aukcje internetowe Allegro
Śpioch śpioszki śpiochy rozm. 56 BAWEŁNA 100% (1252219462) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyk pajac z sitodrukiem r. 56 BAWEŁNA 100% (1247629524) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyk pajac z sitodrukiem WELUR rozm.62 (1245196420) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze znalazłam taki kombinezonik, wygląda na porządny, ale jakoś dziwnie tani, bo byłam przekonana, że za kombinezon trzeba będzie zapłacić min 70 zł
co o nim powiecie? :
Baby-Moda* Nowy kombinezon jesień/zima r. 56/62 (1236206102) - Aukcje internetowe Allegro
i kupuję właśnie 56 bo mam dużo 62, a jak moja Zuzia taka mała to się potopi i zniknie w tych ubrankach więc kilka chcę mieć na 56