Salomii
Fanka BB :)
no Misia ja uzywam oilatum na zmiane z vishy czerwonym, moj problem polega na totalnym wypadaniu wlosow i zapychaniu sie mieszkow wlosowych, wyskakiwalo mi na glowie mnostwo syfkow ktore przemienialy sie zaskorniaki, czyli jak drapalam(bo swedzialo ) to wydrapywalam mnowstwo takich jakby zaschnietych wagierkow, do tego pojawial sie mini lupiez no masaaakraaaa, chodzilam do lekarzy ale dupa wiec wzielam sprawy w swoje rece i zaczelam kombinowac, wiec zestaw
- vischy czerwony 2 razy za 3 razem oilatum, po kazdym myciu odzywka wax na pol godziny (ale ta oryginalna czysta bez kombinacji typu dodatki jakies) odzywka jest fantastyczna i polecana jest dla osob takze po chemioterapi min, kiedys ja stosowalam ale na kilka lat odstawilam i mam :/
Missiisss dzidzius napewno nie bedzie mial kropek! poza tym Twoje tez kiedys znikna :*
- vischy czerwony 2 razy za 3 razem oilatum, po kazdym myciu odzywka wax na pol godziny (ale ta oryginalna czysta bez kombinacji typu dodatki jakies) odzywka jest fantastyczna i polecana jest dla osob takze po chemioterapi min, kiedys ja stosowalam ale na kilka lat odstawilam i mam :/
Missiisss dzidzius napewno nie bedzie mial kropek! poza tym Twoje tez kiedys znikna :*