reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

missiiss1301 tak na allegro :) Możliwe że się o niego biłyśmy hehe :)
Bardzo mi się taki podoba bo ma zakryte rączki i nóżki a zależało mi aby się szybko zakładał i zdejmował. Moja córka miała coś podobnego i było to dla mnie bardzo wygodne.

reklama
Wczoraj w aptece widziałam tą emulsję do kąpieli Oilatum - 500 ml kosztowało 80 zł!!! Masakra! Na allegro jest za 50 zł...
!
Polecam polski odpowienik Oilatum Oillan, 2 x razy tańszy a ten sam skład.
Jeśli chodzi o pieluszki to kupuję jedną małą paczkę Pampers 1, bo Hania duża mieściła się tylko 1-2 tygodnie, a resztę już 3-6 kg. Od rozmiaru 4 przechodzę na pieluszki TESCO, jak dla mnie najlepsze po Pampers, a próbowałam już prawie wszytskich.

Ostatnia edycja:
Buuu... Nie mogę się zdecydować na żaden kombinezon... Dojdzie do tego, że Franol (albo Anielka) nie będzie miał się w co ubrać... Ale ze mnie matka wyrodna...

ja niby mam kombinezon dla Mikołaja po Olku, ale pamiętam jak strasznie go klełam bo był za duży

teraz mam coś takiego na oku- COCCODRILLO świetny śpiworek 62 jak nowy!! (1234244941) - Aukcje internetowe Allegro
ale za ta cenę kupie nowiutki kombinezonik w H&M taki bezowy- śliczny :)

Fajny. Tylko drogi... Ja jednak chciałabym się w 30 zł zamknąć ;)
Upatrzyłam już sobie coś, zobaczymy, czy się uda wylicytować. Byle nie zapeszyć, bo ostatnio mnie trzykrotnie przebili ;)

Kicha... Przelicytowali mój kombinezon... A jeszcze 2 minuty przed końcem wygrywałam... Nigdy nic nie kupię na tych licytacjach...

Spróbuj w lumpku,może się coś trafi ładnego,tylko trzeba chodzić i szukać,a najlepiej iść na nowy towiec :) Powodzenia będzie dobrze :)

reklama
Do góry