reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Agaj przepiękne są te ciuszki! :D Brakuje ci jeszcze czegoś? Bo wygląda na to, że jesteś zaopatrzona już we wszystko co najważniejsze :)

Z ciuszków nic już mi nie brakuje. Brak większych zakupów, łóżeczko, wózek, kosmetyki etc. Ale w przyszły weekend jedziemy do brata mojego faceta oglądać rzeczy, bo oni chcą nam dać łóżeczko, wózek etc. A nie mam pojęcia jakie mają.

Czy któraś z Was może polecić jakiś fajny komis albo hurtownie art.maluszkowych;) w Krk i okolicach Katowic? Jak coś nam będzie brakować to chciałabym się wybrać gdzieś do jakiejś hurtowni po np. materac.

reklama
ja ogladalam spacerowki mutsy bo kolezanka ma taki i wypatrzylam nazwe na zdjeciach no ale cena jest hmm nieco szokujaca heeh, zobaczymy jak moj bedzie sie sprawowal jako spacerowka, ew dodatkowo dokupilabym sobie jakas malusia lekka parasolke na pozniej :)

ewwe a jak tam Twój wózeczek? Dotarł wreszcie??? (może przeoczyłam info) . Pamiętam, że miałaś jakieś problemy z tą babką z allegro (z kontem coś chyba)...

Przyłączę się do zwolenniczek X-landera. Niedawno na allegro zakupiłam x-landera XA spacerówka + gondola + torba z kolekcji 2010 w cenie 1450zł. W żadnym sklepie stacjonarnym nie uzyskałam takiej ceny. Wózek jeszcze spakowany czeka na swojego użytkownika. mam nadzieję że podczas użytkowania będę nadal zachwycona jego funkcjonalnością.

Olcia dotarł:) już dawno nawet:D stoi sobie w pudle...

Teoretycznie jestem bardzo zadowolona, mimo iż jest malutki ( gondolka i spacerówka ) ale i tak mamy w planach zmienić wózek na jakąś lekką parasolkę tak szybko jak to tylko będzie możliwe, więc wydaje mi się że ten powinien nam wystarczyć do tego czasu:) lekki, zwrotny...zresztą co ja bede pisala - wiesz sama jaki on jest:)

Widzę, że tu silne lobby x-landerów mamy :) Mnie jakos nie zachwyciły, mimo wszystko. Kupiliśmy mutsy urban rider. Po jeżdzie próbnej wkoło osiedla pustym wózkiem (po zmroku, żeby nikt nie widział) mogę śmiało powiedzieć, że to dobry wybór :D

Jak byłam nad morzem, to był jakiś wysyp Mutsy ;) Strasznie nam się podobały, ale są dość drogie, więc stanęło na X-landerze :)

Z ciuszków nic już mi nie brakuje. Brak większych zakupów, łóżeczko, wózek, kosmetyki etc. Ale w przyszły weekend jedziemy do brata mojego faceta oglądać rzeczy, bo oni chcą nam dać łóżeczko, wózek etc. A nie mam pojęcia jakie mają.

Czy któraś z Was może polecić jakiś fajny komis albo hurtownie art.maluszkowych;) w Krk i okolicach Katowic? Jak coś nam będzie brakować to chciałabym się wybrać gdzieś do jakiejś hurtowni po np. materac.

My kupiliśmy łóżeczko w Krakowie z materacem i pościelami w Czarodzieju (niedaleko Arki), ale pościel raczej lepiej kupić na Allegro, bo jest tańsza. Jeśli chodzi o kocyki i ubranka, to podobno jest tanio w Pepco na os. Bohaterów Września (chyba 23 albo 26), ale jeszcze tam nie byłam. No i pisałam już, że zniżki na wyprawki, czyli większe zakupy, są w Świecie Dziecka na os. Zgody w Hucie.

Objeździliśmy trochę tych sklepów, łóżeczko okazało się w Czarodzieju nie tak drogie, więc je wzięliśmy, ale generalnie większość rzeczy (łącznie z wózkiem) zamawiamy teraz przez Allegro. Jak obliczałam pozostałe wydatki, to wyszło mi 1200 zł za różne drobiazgi na Allegro, a 2200 zł za to samo w sklepach. Więc różnica ogromna!

A to kombinezon dla mojego Alka :)

DSC04941.jpg

reklama
Do góry