reklama
agaj44
Fanka BB :)
Wiolcia gdzie Ty upolowałaś kombinezon za taką cenę? super
No ja trochę siedziałam na allegro zanim kupiłam kombinezon. I powiem szczerze że czystym fartem się udało że nikt akurat nie licytował ze mną, więc była szansa z przesyłką dać 35zł. A ceny w licytacjach dochodzą do 60-80 zł! I im bliżej zimy tym będą wyższe...Więc myślę, Ewa że poluj już ostro bo nie ma co czekać na kosmiczne ceny. Ja uznałam że potrzeba mi dwóch kombinezonów na zimę, więc ten z allegro mam mniejszy a większy już pokażę
Troszkę lepiej się czuję więc zabieram się za robienie fotek i wrzucę Wam część rzeczy dla Maluszka
No ja trochę siedziałam na allegro zanim kupiłam kombinezon. I powiem szczerze że czystym fartem się udało że nikt akurat nie licytował ze mną, więc była szansa z przesyłką dać 35zł. A ceny w licytacjach dochodzą do 60-80 zł! I im bliżej zimy tym będą wyższe...Więc myślę, Ewa że poluj już ostro bo nie ma co czekać na kosmiczne ceny. Ja uznałam że potrzeba mi dwóch kombinezonów na zimę, więc ten z allegro mam mniejszy a większy już pokażę
Troszkę lepiej się czuję więc zabieram się za robienie fotek i wrzucę Wam część rzeczy dla Maluszka
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Agaj kochana bo ja kombinezon kupiłam w lipcu albo nawet i wcześniej kiedy zostały w sklepie ostatnie sztuki i tanio schodziły. I tak się załamałam bo po tygodniu te kombinezony kosztowały juz 10 zł!! SZOK! Ale to naprawdę się wydarzyło I kupiłam rozmiar 62 - może wystarczy mi na całą zimę. Tak czy siak nic nie pobije twoje renifera! Jestem nim zauroczona
agaj44
Fanka BB :)
Wiolcia no to teraz rozumiem skąd taka cena Hih no reniferek mnie też rozbraja Nie mówię mojemu facetowi bo wiem, że to nie jest konieczny zakup, ale ot taka fanaberia mamy;P
Poniżej kilka ciuszków dla MAluszka. Kombinezon siostra dorwała gdzieś na ciuchach firmy COCO za 22zł, jest większy i nie puchowy tylko taki "futerkowy"
Reszta to część nowych z zakupowych szaleństw mojej mamy a część używana od znajomej. No i kocyk uważam za rewelację, taki zapinany tworzy śpiworek a rozpięty normalny kocyk. No i czapeczka I LOVE DAD i ręczniczek kąpielowy to jedyny mój zakup
Poniżej kilka ciuszków dla MAluszka. Kombinezon siostra dorwała gdzieś na ciuchach firmy COCO za 22zł, jest większy i nie puchowy tylko taki "futerkowy"
Reszta to część nowych z zakupowych szaleństw mojej mamy a część używana od znajomej. No i kocyk uważam za rewelację, taki zapinany tworzy śpiworek a rozpięty normalny kocyk. No i czapeczka I LOVE DAD i ręczniczek kąpielowy to jedyny mój zakup
Wiolcia_6
Agaj przepiękne są te ciuszki! Brakuje ci jeszcze czegoś? Bo wygląda na to, że jesteś zaopatrzona już we wszystko co najważniejsze
Dziewczyny jakie pieluchy kupić do szpitala dla małego?? Papmers newborn czy może jakąś tańszą wersję??
Dziewczyny jakie pieluchy kupić do szpitala dla małego?? Papmers newborn czy może jakąś tańszą wersję??
Jak jak uwielbiam oglądać wasze ciuszki Same cudeńka Kombinezony rewelacyjne ceny jeszcze bardziej. Ja też mam już kombinezon. Muszę zrobić zdjęcia również moich zdobyczy
Agaja ubranka śliczne
Wiolcia ja zaopatruje się w paczkę pampersów newborn. Używaliśmy ich przez pierwszy miesiąc. Nie chce eksperymentować bo te sprawdziły się przy Zuzi więc teraz też dla spokoju pampersy. Miałam w szpitalu też bella heppy i na nie postawiłam początkowo ale pojawiła się wysypka od nich :/ Polecono mi zmienić na pampersy w szpitalu i było już ok.
Agaja ubranka śliczne
Wiolcia ja zaopatruje się w paczkę pampersów newborn. Używaliśmy ich przez pierwszy miesiąc. Nie chce eksperymentować bo te sprawdziły się przy Zuzi więc teraz też dla spokoju pampersy. Miałam w szpitalu też bella heppy i na nie postawiłam początkowo ale pojawiła się wysypka od nich :/ Polecono mi zmienić na pampersy w szpitalu i było już ok.
też kupiłam pampersy newborn i te większe 3-6kg (ewwe na pewno nie będą zbyt małe toż nawet jak ci kolosek się urodzi to i tak jeszcze jakiś czas wejdzie w te do 6kg), tylko proszę się nie zdziwić jak i po pampersach (tych oryginalnych) znajdzie się wysypka, bo słyszałam często uczulają, szczególnie ich nawilżone chusteczki, ja mam dla starszej sprawdzone Dada z Biedronki i jakościowo dla mnie są nawet lepsze niż pampers, ale wiadomo każda pupcia ma swój wybór
Wiolcia_6
Bardzo dużo osób właśnie polecało te Biedronkowe pieluchy i Rossmanowskie. Myślałam, żeby do domu kupić Pampersy ale do szpitala coś tańszego ;-)I tak chcę wypróbować Dada z Biedronki i ewentualnie te z Rossmanna bo "skoro nie widać różnicy to po co przepłacać" ;-)
reklama
Wiolcia właśnie starszą wychowałam na biedronkowych Dadach, raz że 2 razy tańsze - duża paka to 27-29zł(ostatnio były w promocji z drewnianymi puzzlami, które moja Anulka uwielbia), a dwa - jak mieliśmy nakazane szerokie pieluchowanie to te Dada były trochę sztywniejsze w kroczku no i lepiej przytrzymywały pieluchę tetrową, a Pampersy robiły się szybko miękkie i wszystko się memłało w kroczku. Rossmana nie mam blisko więc nie próbowałam, po próbie Huggiesów też poszły w kąt bo ... przemakały, miałam wrażenie że nie chronią pupy od wilgoci i nasiąkają w taki sposób że ubrania stawały się wilgotne... ale koleżanki chloptusiowi pasowały bardziej, więc i tu się sprawdzi metoda prób i błędów, dlatego nie należy kupować od razu wiele na zapas
Podziel się: