reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

renczysia dobra cena jak na taki kombinezonik, ja miałam bardzo podobny(różnił się tylko aplikacją) przy pierwszym dziecku z biedronki za 30zł i powiem że bardzo był wygodny, szkoda że tylko rozm za duży -74, więc chyba się nie przyda. a dla mnie wczoraj mężulek zrobił prezencik - takie wdzianko domowe z lidla za 50zł LIDL jest mega wygodne, a na butki dla Anulki już się nie załapaliśmy - kozaczki na prawdę kusiły cenowo, tyle że nie było już w potrzebnym rozmiarze

reklama
Cześć dziewczyny.

Dopiero teraz zabieram sie za kupowanie wyprawki dla maluszka. Napiszcie proszę, bo jestem w kropce, po ile sztuk tak na początek kupujecie śpioszków, pajacyków, body, kaftaników itp.
Kupujecie w rozmiarze na 52cm czy 62cm?

na 56 i 62 ;)
ja nie wiem i le mam sztuk bo nie liczylam i jak kupowalam co mi sie spodoba :) ale w wazne przydatne potrzebne jest wykaz co i le czego na poczatek jakie minimum wiec zagladnij :)

Widzę, że wzięłyście się ostro za zakupy i ostatnio kupujecie kombinezony - wszytskie są śliczne. Uwielbiam kombinezony z uszkami :D Agaj a ten kombinezon renifera jest po prostu GENIALNY!! :D I tylko za 20 zł go kupiłaś?? SZOK!

Dziewczyny a ja sie zastanawiam nad tym w co dziecko będzie trzeba ubrać do chrztu tzn. czy kombinezon biały czy kurteczka?? Bo pomyślałam że jak kombinezon to najwyższa pora się porozglądać na Allegro. Myślę o chrzcinach Małego na przełomie luty/marzec.

My będziemy chrzcić dopiero jak Mały bedzie juz siedział albo nawet chodził, u nas w rodzinie taka tradycja, że chrci się jask dziecko juz jest bardziej kontaktowe wiec u nas odpadaja takie problemy ;) Julcia miala chrzest jak skonczyla rok i 2 miesiace, ma przepiękne zdjęcia! :)

Powiedzcie, do jakiej kwoty chcecie się zmieścić przy zakupie kombinezonu? Bo że sklepowe 100-130 zł to dużo - to jest dość oczywiste. Ale na Allegro aukcje wahają się z grubsza od 30 do 60 zł. Zastanawiam się, czy jak będę celować w dolną granicę, to w ogóle uda mi się coś sensownego upolować.

reklama
Mnie kombinezon nowy r.62 udało się kupić za 20 zł. w sklepie ;-) Do grudnia jeszcze troszkę czasu jest więc może uda ci się coś okazyjnie kupić a widzę że coraz więcej kombinezonów jest wystawianych.

Do góry