reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Super CI się udało znaleźć i wylicytować:) Taka cena to rzadkość ostatnio za kombinezon na allegro:)

To i ja się pochwalę moimi zdobyczami na allegro.
śliczny zimowy kombinezon + czapeczka (1222627590) - Aukcje internetowe Allegro.
oraz
MISIOWY KOMBINEZON Z RENIFERKIEM ST.BERNARD (1217536423) - Aukcje internetowe Allegro

Dostałam masę ciuszków od znajomej i mamy oraz siostry, ale to jutro wrzucę jakieś foto. Spokojnie kompletujemy rzeczy, jak widzę ile Wy macie już (wózki, łóżeczka etc) to stwierdzam że nic nie mam...a komoda już pełna;) Ale spokojnie, myślę że na wszystko przyjdzie czas:)

reklama
ja ostatnio mam lenia i za nic nie moge sie zabrac - nawet jeszcze wszystkich ciuszkow po Nince nie przejrzalam, nie mowiac juz o wizycie u kuzynki, ktora planuje od 3 tygodni ... ale na szczescie czasu mam jeszcze mase :))))

a dzis bylam na ryneczku i pani miala koszule do kramienia MUZZY - bardzo fajne i ceny jak na allegro! w pazdierniku ide kupowac, bo w tym miesiacu juz jestem pod kreska ...

myangel czy u ciebie też tak leje dzisiaj? bo ja miałam zamiar iść do penneysa i do dunsa poszperac i może coś kupić a tu leje i leje... a nie marzy mi się teraz przeziębić.
no a w ogole to jestem w tyle z zakupami do was :D
tzn. fotelik mam, wózek też. bodziaki, pajacyki i kombinezonik też.
ale np. dla siebie nie mam jeszcze totalnie nic. dla bobaska z rzeczy kosmetycznych, czy jakieś butelki, smoczki itp. to też wszystko dopiero do kupienia :D oj uzbiera się jeszcze tego. moja szafa i komoda podobno wczoraj dojechały więc myślę, że za 2 tygodnie jak już wrócę do domu to zacznę trochę robić porządki bo te ciuszki co mam to leżą w kartonie :D

no padało rano ale po południu była już ładna pogoda :D Nawet nie wiedziała, ze w IE jesteś :)

myangel no dokladnie kazdy dzien sie liczy. ja nie powiem ja juz bym chciala urodzic ale zeby juz byl termin a nie ze teraz. co do czapeczek to ja wlasnie nie chce wiazanych i kupilam takie bez wiazania. ale cieplejsza kupie z wiazniem na wyjscie ze szpitala :)

ja dla siebie do spzoitala mam tylko jedna koszule i wkladki laktaycjnejak mis ie nie skoncza do porodu :p aleniedlugo tez juz kupie

No ja też tylko jedną taką zimową chce kupić. Na spacerki :) Resztę mam normalnych wciąganych, poza tym ja tam nigdy nie przesadzałam z czapkami, po kapieli pol godzinki i czapki z glow ;)

Widzę, że wzięłyście się ostro za zakupy i ostatnio kupujecie kombinezony - wszytskie są śliczne. Uwielbiam kombinezony z uszkami :D Agaj a ten kombinezon renifera jest po prostu GENIALNY!! :D I tylko za 20 zł go kupiłaś?? SZOK!

Dziewczyny a ja sie zastanawiam nad tym w co dziecko będzie trzeba ubrać do chrztu tzn. czy kombinezon biały czy kurteczka?? Bo pomyślałam że jak kombinezon to najwyższa pora się porozglądać na Allegro. Myślę o chrzcinach Małego na przełomie luty/marzec.

agaj, renczysia śliczne rzeczy,

ja z kolejnymi zakupami czekam do października, teraz ten ślub i w weekend wyjazd na tydz wcześniej do rodziców to mam w głowie fryzjera, szukanie dodatków itd, choć mam wielką ochotę skoczyć do rossmana kupić kosmetyki dla dzidzi

Wiolcia, Tunia- dzięki wielkie:) dam znać jak na żywo one wyglądają;)

Wiolcia
polowałam na takie coś z reniferkiem na Święta już dłuugo, ale ceny dochodziły do 40 zł :O Jakoś mi się udało ten zakupić w rozsądnej cenie. Zobaczymy czy na żywo też taki ładny;) Co do Chrztu to ja ostatnio widziałam super rozwiązanie, dzieciątko było owinięte w mega gruby kremowy kocyk do którego były wpięte delikatne różyczki. Super pomysł, bo kupowanie tego beciku do samego chrztu wydaje mi się zbędnym wydatkiem. A sam ubiór Maluszka to myślę że kombinezonik o ile pojawi się przewidywana Lenka;) U Ciebie skoro Krzyś to możesz zapodać fajny komplecik spodnie i kurteczka:)

Ja do chrztu mam śpiworek,mogę zrobić foto i pokazać.Oczywiście nie nowy tylko używany od siostry ale jak nowy bez plam,zażółceń i jakichkolwiek innych zniszczeń.I pomyśleć,że leżał i czekał prawie 11 lat na następne maleństwo w naszej rodzinie :)

a ja do chrztu kupię cieplejsze ubranko i małego wsadze w rożek, mam taki polarowy, kremowy po córci i nie będę nic więcej kupowała, planuje chrzcić luty/marzec, więc powinno to wystarczyć, a jak nie to kupi się coś przed chrztem, bo teraz kupia a potem się okazę że małe, duże, za cienkie, albo w ogóle co innego i po co mi to?
kolezanka kupiła ubranko do chrztu przed porodem i na chrzest pożyczała inne bo tamto okazało się za duże i za ciepłe :p

reklama
Do góry