reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Super CI się udało znaleźć i wylicytować:) Taka cena to rzadkość ostatnio za kombinezon na allegro:)

To i ja się pochwalę moimi zdobyczami na allegro.
śliczny zimowy kombinezon + czapeczka (1222627590) - Aukcje internetowe Allegro.
oraz
MISIOWY KOMBINEZON Z RENIFERKIEM ST.BERNARD (1217536423) - Aukcje internetowe Allegro

Dostałam masę ciuszków od znajomej i mamy oraz siostry, ale to jutro wrzucę jakieś foto. Spokojnie kompletujemy rzeczy, jak widzę ile Wy macie już (wózki, łóżeczka etc) to stwierdzam że nic nie mam...a komoda już pełna;) Ale spokojnie, myślę że na wszystko przyjdzie czas:)

reklama
ja ostatnio mam lenia i za nic nie moge sie zabrac - nawet jeszcze wszystkich ciuszkow po Nince nie przejrzalam, nie mowiac juz o wizycie u kuzynki, ktora planuje od 3 tygodni ... ale na szczescie czasu mam jeszcze mase :))))

a dzis bylam na ryneczku i pani miala koszule do kramienia MUZZY - bardzo fajne i ceny jak na allegro! w pazdierniku ide kupowac, bo w tym miesiacu juz jestem pod kreska ...

myangel czy u ciebie też tak leje dzisiaj? bo ja miałam zamiar iść do penneysa i do dunsa poszperac i może coś kupić a tu leje i leje... a nie marzy mi się teraz przeziębić.
no a w ogole to jestem w tyle z zakupami do was :D
tzn. fotelik mam, wózek też. bodziaki, pajacyki i kombinezonik też.
ale np. dla siebie nie mam jeszcze totalnie nic. dla bobaska z rzeczy kosmetycznych, czy jakieś butelki, smoczki itp. to też wszystko dopiero do kupienia :D oj uzbiera się jeszcze tego. moja szafa i komoda podobno wczoraj dojechały więc myślę, że za 2 tygodnie jak już wrócę do domu to zacznę trochę robić porządki bo te ciuszki co mam to leżą w kartonie :D

no padało rano ale po południu była już ładna pogoda :D Nawet nie wiedziała, ze w IE jesteś :)

myangel no dokladnie kazdy dzien sie liczy. ja nie powiem ja juz bym chciala urodzic ale zeby juz byl termin a nie ze teraz. co do czapeczek to ja wlasnie nie chce wiazanych i kupilam takie bez wiazania. ale cieplejsza kupie z wiazniem na wyjscie ze szpitala :)

ja dla siebie do spzoitala mam tylko jedna koszule i wkladki laktaycjnejak mis ie nie skoncza do porodu :p aleniedlugo tez juz kupie

No ja też tylko jedną taką zimową chce kupić. Na spacerki :) Resztę mam normalnych wciąganych, poza tym ja tam nigdy nie przesadzałam z czapkami, po kapieli pol godzinki i czapki z glow ;)

Widzę, że wzięłyście się ostro za zakupy i ostatnio kupujecie kombinezony - wszytskie są śliczne. Uwielbiam kombinezony z uszkami :D Agaj a ten kombinezon renifera jest po prostu GENIALNY!! :D I tylko za 20 zł go kupiłaś?? SZOK!

Dziewczyny a ja sie zastanawiam nad tym w co dziecko będzie trzeba ubrać do chrztu tzn. czy kombinezon biały czy kurteczka?? Bo pomyślałam że jak kombinezon to najwyższa pora się porozglądać na Allegro. Myślę o chrzcinach Małego na przełomie luty/marzec.

agaj, renczysia śliczne rzeczy,

ja z kolejnymi zakupami czekam do października, teraz ten ślub i w weekend wyjazd na tydz wcześniej do rodziców to mam w głowie fryzjera, szukanie dodatków itd, choć mam wielką ochotę skoczyć do rossmana kupić kosmetyki dla dzidzi

Wiolcia, Tunia- dzięki wielkie:) dam znać jak na żywo one wyglądają;)

Wiolcia
polowałam na takie coś z reniferkiem na Święta już dłuugo, ale ceny dochodziły do 40 zł :O Jakoś mi się udało ten zakupić w rozsądnej cenie. Zobaczymy czy na żywo też taki ładny;) Co do Chrztu to ja ostatnio widziałam super rozwiązanie, dzieciątko było owinięte w mega gruby kremowy kocyk do którego były wpięte delikatne różyczki. Super pomysł, bo kupowanie tego beciku do samego chrztu wydaje mi się zbędnym wydatkiem. A sam ubiór Maluszka to myślę że kombinezonik o ile pojawi się przewidywana Lenka;) U Ciebie skoro Krzyś to możesz zapodać fajny komplecik spodnie i kurteczka:)

Ja do chrztu mam śpiworek,mogę zrobić foto i pokazać.Oczywiście nie nowy tylko używany od siostry ale jak nowy bez plam,zażółceń i jakichkolwiek innych zniszczeń.I pomyśleć,że leżał i czekał prawie 11 lat na następne maleństwo w naszej rodzinie :)

a ja do chrztu kupię cieplejsze ubranko i małego wsadze w rożek, mam taki polarowy, kremowy po córci i nie będę nic więcej kupowała, planuje chrzcić luty/marzec, więc powinno to wystarczyć, a jak nie to kupi się coś przed chrztem, bo teraz kupia a potem się okazę że małe, duże, za cienkie, albo w ogóle co innego i po co mi to?
kolezanka kupiła ubranko do chrztu przed porodem i na chrzest pożyczała inne bo tamto okazało się za duże i za ciepłe :p

reklama
Do góry