reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
My pod koniec m-ca albo na początku przyszłego pojedziemy po mebelki i to już bedzie praktycznie wszystko. Musze jeszcze dokupić tylko podpaski poporodowe dla siebie, wkładki laktacyjne i podkłady no i majtki poporodowe. I jeszcze jedną paczkę pajacy bawelnianych do spania w rozmiarze 0-3 miesiece :) Wiekszos pierdółek już mamy, wszystko stoi w torbach w
sypialni gościnnej, już nie mogę się doczekać jak to wszystko poukładam w szufladach
k040.gif

A, jeszcze został nam fotelik ale na razie nie kupujemy i nie mamy jakoś parcia, myślę, że nawet gdyby coś się wydarzyło wcześniej to mąz pojedzie i kupi sam, wie jaki model i jaką bazę :)

myangel jej juz ci 30 tydzien leci :szok: masakra to juz koncowka praktycznie..... ale ja juz bym chciala 30 tc ahhh :) wiem zazdrosnica ze mnie :p

ja dzisiaj kupilam dzidziowi 3 czapeczki bawelniane na targu bo fajne miala i po 4-5zl to kupilam niebieska z misiem, zolta z kaczuszka i biala zwykla :) i reczniczek z froty z kapturkiem na dodatek ma piszczalke w tej zyrafie na kapturku usmialam sie jak moje psy zareagowaly haha :) jak zaczelam piszczec nia :) i do tego myjka byla 30zl kosztowalo. no i kupilam super 2 staniki do karmienia bawelniane mega wygodne szok!!! za jedyne sluchajcie 35 zl za dwa razem :D ale sa super poprostu!!!
jeszzcze sobie sweterek i bluze i dres :p

myangel jej juz ci 30 tydzien leci :szok: masakra to juz koncowka praktycznie..... ale ja juz bym chciala 30 tc ahhh :) wiem zazdrosnica ze mnie :p

ja dzisiaj kupilam dzidziowi 3 czapeczki bawelniane na targu bo fajne miala i po 4-5zl to kupilam niebieska z misiem, zolta z kaczuszka i biala zwykla :) i reczniczek z froty z kapturkiem na dodatek ma piszczalke w tej zyrafie na kapturku usmialam sie jak moje psy zareagowaly haha :) jak zaczelam piszczec nia :) i do tego myjka byla 30zl kosztowalo. no i kupilam super 2 staniki do karmienia bawelniane mega wygodne szok!!! za jedyne sluchajcie 35 zl za dwa razem :D ale sa super poprostu!!!
jeszzcze sobie sweterek i bluze i dres :p

No tak, ale wiesz co jakaś taka spokojna jestem, z Julką to już chciałam jak najszybciej urodzic a teraz nigdzie mi się nie spieszy ;-) Najważniejsze, że każdy dzień jest ważny i możemy być coraz bardziej spokojne :)

Zapomniałam o czapeczce, chyba będę musiała zamówić na allegro, tutaj nie ma czapeczek wiązanych :/

myangel czy u ciebie też tak leje dzisiaj? bo ja miałam zamiar iść do penneysa i do dunsa poszperac i może coś kupić a tu leje i leje... a nie marzy mi się teraz przeziębić.
no a w ogole to jestem w tyle z zakupami do was :D
tzn. fotelik mam, wózek też. bodziaki, pajacyki i kombinezonik też.
ale np. dla siebie nie mam jeszcze totalnie nic. dla bobaska z rzeczy kosmetycznych, czy jakieś butelki, smoczki itp. to też wszystko dopiero do kupienia :D oj uzbiera się jeszcze tego. moja szafa i komoda podobno wczoraj dojechały więc myślę, że za 2 tygodnie jak już wrócę do domu to zacznę trochę robić porządki bo te ciuszki co mam to leżą w kartonie :D

Gosia, ja jestem jeszcze bardziej do tyłu. Czekam, bo w pierwszą sobotę października jestem umówiona ze szwagierką na przeglądanie łaszków, które ma po swoim synku i córce siostry. Więc w sumie mam tylko wózek i kombinezon:-) Za tydzień mam dostać łóżeczko... i to na tyle

myangel no dokladnie kazdy dzien sie liczy. ja nie powiem ja juz bym chciala urodzic ale zeby juz byl termin a nie ze teraz. co do czapeczek to ja wlasnie nie chce wiazanych i kupilam takie bez wiazania. ale cieplejsza kupie z wiazniem na wyjscie ze szpitala :)

ja dla siebie do spzoitala mam tylko jedna koszule i wkladki laktaycjnejak mis ie nie skoncza do porodu :p aleniedlugo tez juz kupie

reklama
Do góry