reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Olcia gratuluję!! Jaki kolor kupiliście?? I czy to X-Lander XQ?? Jestem raczej zdecydowana na XQ tylko boje się czy te przednie mniejsze kółka poradzą sobie w zimie??

reklama
A ja widziałam wczoraj w kościele 3 X-landery!! W tym jeden w naszym kolorze :) Wygląda imponująco ;) Mam nadzieję, że jutro albo najpóźniej w środę przyjdzie :) Ale będę szusować po mieszkaniu!!!
A dziś jadę do pracy, a przy pracy jest moja ulubiona ciucharnia, więc pewnie zrobię jakiś napad - za to, że dzielna byłam na glukozie ;)

:wściekła/y::wściekła/y: skasował mi się post!!!!

wiolcia kupiliśmy xq bordowo - czarny. Mi się strasznie podoba! Szkoda, że zostawiłam go u mamy (z braku miejsca) bo już za nim "tęsknię":sorry:
Co do kółek to nie wiem, ale czytałam opinie w necie i większość jest pozytywnych. Jak się zablokuje to podobno jest ok - zobaczymy:tak:
Zdecydowaliście się jednak na xq? Wiem, że miałaś dylemat między xq, a xa. Ja wybrałam xq ze względu na wagę - mieszkam w bloku.

Tak zdecydowaliśmy się na XQ z tego względu że bardziej mi się podoba wizualnie, jest tańszy, nie wiem czemu ale dla mnie kubełkowe siedzisko jest plusem, do tego jest lżejszy. Mieszkam w domu ale jak mi przyjdzie wszędzie samej z wózkiem jeździć to wolę lżejszą wersję. Wg mnie bordowo-czarny jest śliczny! Ja zakochałam się w kolorze niebieskim ale jak przyjdzie co do czego to zobaczymy co kupię ;-)
Dziewczyny zazdroszczę, że macie już zakupione X-Landery :tak: Ja się doczekać nie mogę kiedy w końcu i my kupimy wózek :-)
Olcia a powiedz mi czy duża jest różnica między kupnem wózka w sklepie a na Allegro?? Sprawdzaliście koszty zakupu przez internet?? Nie wiem na jaką cenę mam się nastawiać.
Wyczytałam w internecie że XQ z 2010 ma mieć zwykłe siedzisko nie kubełkowe oraz przekładane w dwie strony - jak jest w przypadku tego wózka, który kupiliście??

Ostatnia edycja:
wiolcia jeśli chodzi o cenę to dostaliśmy lepszą niż na allegro, ale to dlatego, że to była ostatnia sztuka ze starej kolorystyki. Kupilismy za 1100 zł (bez fotelika). Wcześniejsza cena tego wózeczka w tym sklepie to 1520 (czyli wyższa niż na allegro). Ja byłam nastawiona na zakup przez allegro, ale skoro trafiła się okazja to wiadomo...
Z tego, co ja wiem siedzisko ma być nadal kubełkowe, ale faktycznie przekładane. To nasze niestety nie jest:(
I jeszcze kwestia ceny. Nowa kolekcja to koszt w Internecie około 2100 (chyba już z fotelikiem),a w sklepach podejrzewam, że jeszcze trochę drożej.

Ooo to wam się naprawdę super oferta trafiła. Szczerze to jak mam wybierac między modelem 2010 za taką cenę a modelem 2009 to zdecydowanie wolę starszą wersję. Faktycznie dziwi mnie to, że XQ i XA mają tą samą cenę... rozumiem że nowy model to i wyższa cena ale przesadzają strasznie. Ja szukam okazji bez fotelika, bo fotelik kupujemy Maxi Cosi Citi. Wezmę z ciebie przyklad poszukam hurtowni wózków w okolicach i zrobię małe tournee po hurtowniach:) Po twoich postach jestem tym bardziej nastawiona na ten model i już się zakupu doczekać nie mogę :D

reklama
olcia fajnie że wózeczek kupiony :) i za przystępną cenę. Xlanderki są śliczne

missiiss1301 kombinezonik fajniutki :) Uwielbiam uszka

Do góry