reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja też chyba kupię wózek z kołami piankowymi,bo ten maraton na górę po schodach to mnie przeraża nawet bez dźwigania czegokolwiek Chyba że różnica w kg będzie niewielka to może z pompowanymi,aaa sama już nie wiem... Raz takie chce,raz takie
cristalrose
Fanka BB :)
Krolcia - super ciuszki, a śpiochy w kaczuszki - bombowe :-)
Po weekendowym napadzie na ciucharnię (wyszłam z workiem prawie 3-kilowym ) zrobiłam porządek w ubrankach i Młody zajął już 3 szuflady w komodzie. Najwięcej ma body z krótkim rękawem, więc chyba czas zacząć inwestować w jakieś długie rękawy - pajacyki, półśpiochy i kaftaniki, bo to w końcu zima będzie...
T
Tunia85
Gość
zaczynam mieć przy Was kompleksy
bo ja chyba mam połowę tego co Wy, a w tym miesiącu już za wiele nie kupię bo ślub jeszcze przecież do opłacenia,
ale z ubranek kupię jeszcze ciuszki zimowe i inwestuję w ręczniki, pościel, wózek i reszte pierdółek, bo z tego co wiem to chyba dostaniemy dość dużo rzeczy w prezentach, siostra C. już mi mówi żebym jej powiedziała jaki to fotelik chcemy bo ona nam kupi, a i ubranek też już nakupowała
bo ja chyba mam połowę tego co Wy, a w tym miesiącu już za wiele nie kupię bo ślub jeszcze przecież do opłacenia,
ale z ubranek kupię jeszcze ciuszki zimowe i inwestuję w ręczniki, pościel, wózek i reszte pierdółek, bo z tego co wiem to chyba dostaniemy dość dużo rzeczy w prezentach, siostra C. już mi mówi żebym jej powiedziała jaki to fotelik chcemy bo ona nam kupi, a i ubranek też już nakupowała
Ratunku... Powiedzcie mi proszę, co wchodzi w skład "zestawu butelkowego" dla dziecka, bo się już gubię. Chcę karmić piersią, ale na wszelki wypadek mieć też butelki pod ręką. Z rzeczy "do buzi" potrzebne będą na pewno też smoczki (też na wszelki wypadek), ale to już jest łatwiejsze - po prostu kupię jakieś 0-3 mies. Nastawiam się na Aventa.
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Kup po prostu małą butelkę i już. Przyda się jeśli nie do karmienia na początku to potem do podania wody, herbatki czy takie tam. Ja miałam butelki Aventa. Stopniowo zmieniałam tylko smoczki odpowiednie do wieku. Potem dokupiłam dziubki niekapki i służyły dalej jako "kubeczki" niekapki.
Podziel się: