reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
a to mój ostatni zakup - ale się cieszę :)

Załączniki

• wyprawka dla malucha.jpg
    wyprawka dla malucha.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 59
sliczne ale....... dla mnie troszke za duzo rozowego wlasnie dlatego odstreczaja mnie mega paki jest tyle superowych ciuszkow dla dziewuszek i za mala kase ale wiekszosc jest w tym kolorze yyhh

no rzeczywiście sporo różowego, ale z kolei to co ja sama wcześniej kupowałam to mam białe albo kremowe - takie jak jeszcze nie wiedziałam czy córcia czy synek. A za tą pakę - 122 rzeczy zapłaciłam 280 zł razem z przesyłką więc myślę że warto było

122 rzeczy!!! loo raanyyy ale duzo! :D super

hehe co do usg to ja nie znam takiego przypadku ale slyszalam tez o pomylkach, co prawda bylam u znakomitego diagnosty w Pl i stwierdzil dziewuszke ale zawsze zostawiam sobie ten procent na ewentualna pomylke i Samuela :))) najwyzej bedzie chodzil w rozowym kombinezonie:))) bo tatus kupil rozowy :D heeh ale jakos przezyje bo roz dopuszczalny tylko nie wszedzie yyh jak widze dziewczynki wygladajace jak rozowa wata cukrowa to mi slaboooo ostatnio bylam w takim rozowym pokoju 10 latki :O:O wszystko bylo tam rozoooweee :OO loo rany :)

dziewczyny sorry, że temat zmienię, ale mam pytanie: jakie włosie wybrać kupując szczoteczkę do włosów dla maleństwa? Nylonowe czy szukać naturalnych?

Jakie Wy kupujecie szczoteczki do włosków maleństwa?

sunnflower skąd masz taką wypasioną wyprawkę? Jak tego dużo... :)

ja myślałam, że już mam trochę tych ubranek, ale chyba tylko z połowę tego co u Ciebie na zdjeciu

reklama
Za taką cenę to rzeczywiście warto - nawet jakby się połowa miała nie przydać :)
Ja nie znam płci, więc takie paczki raczej odpadają... Ewentualnie w wersji męskiej sobie szukam :) Ale jeszcze na żadną się nie zdecydowałam. Chyba wolę buszować po ciucharniach ;)

Do góry