reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
W takim razie dokupię sobie jeszcze tą małą butelkę więc dziękuję ci ogroooomnie za pomoc
Kompletnie się w tym wszystkim nie orientuje;/
madziara158
Grudzień 2010
A ja dziś kupiłam pojazd dla maluszka:
Wózek Bexa B3 gondola + spacerówka MEGA OKAZJA!! (1211647363) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Bexa B3 gondola + spacerówka MEGA OKAZJA!! (1211647363) - Aukcje internetowe Allegro
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
sarka - ale zakupy
))) ja odkladam na pazdziernik :/
co do fotelika montowanego na stelazu wozka - na moim mozna bylo montowac, ale powiem szczerze, ze skorzystalam z tego moze 2-3 razy. na spacery nigdy malej w foteliku nie wozilam i moze dlatego ten zestaw sie nie sprawdzil.
co do fotelika montowanego na stelazu wozka - na moim mozna bylo montowac, ale powiem szczerze, ze skorzystalam z tego moze 2-3 razy. na spacery nigdy malej w foteliku nie wozilam i moze dlatego ten zestaw sie nie sprawdzil.
mamolka
Fanka BB :)
Ładny wózeczekA ja dziś kupiłam pojazd dla maluszka:
To będzie głupie pytanie, ale je zadam
Czy jak się ma zamiar karmić piersią, to butelka jest i tak potrzebna?... Czy dopiero potem można ją kupić?...
Bo smoczek pewnie jakiś warto mieć. Najwyżej nie będzie używany. Ale co z tą butelką?
Bo smoczek pewnie jakiś warto mieć. Najwyżej nie będzie używany. Ale co z tą butelką?
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
To będzie głupie pytanie, ale je zadamCzy jak się ma zamiar karmić piersią, to butelka jest i tak potrzebna?... Czy dopiero potem można ją kupić?...
jak karmisz piersia, to mozesz obejsc sie bez butelki. ja malej nie dopajalam ani herbatkami ani woda. ale tak na wszelki wypadek mozesz jedna butle miec, jakby na poczatku slabo wam wychodzilo karmienie piersia.
H
hałabała
Gość
ja kupie w razie WTo będzie głupie pytanie, ale je zadamCzy jak się ma zamiar karmić piersią, to butelka jest i tak potrzebna?... Czy dopiero potem można ją kupić?...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
reklama
hej ja przy pierwszym dziecku nie miałam problemu z karmieniem dzidzi, nie musiałam dopajać ale jak zaczęła się kolka to najlżej podać koperkową herbatkę właśnie z butelki(wystarczy tej mniejszej), mimo że w niektórych SR czy szpitalach radzą dopajać z łyżeczki bądź kieliszeczka, by nie odzwyczaić dziecka od piersi, nie wiem na czym to polega ale u nas najbardziej na koperkową herbatkę sprawdziła się butelka
Podziel się: