reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wiolcia możesz dokupic sobie jedna ta małą -będzie do dopajania i na potem też, wystarczy mała na wodę, herbatki...

reklama
oo madziara ja też brałam bexę pod uwagę, wydają mi się solidne te wózki:) jak będziesz go miałą w domciu to napisz recenzję:D bo ciekawa jestem czy moje "wydaje mi się" miało rację bytu:)

sarka - ale zakupy :)))) ja odkladam na pazdziernik :/

co do fotelika montowanego na stelazu wozka - na moim mozna bylo montowac, ale powiem szczerze, ze skorzystalam z tego moze 2-3 razy. na spacery nigdy malej w foteliku nie wozilam i moze dlatego ten zestaw sie nie sprawdzil.

To będzie głupie pytanie, ale je zadam ;) Czy jak się ma zamiar karmić piersią, to butelka jest i tak potrzebna?... Czy dopiero potem można ją kupić?...
Bo smoczek pewnie jakiś warto mieć. Najwyżej nie będzie używany. Ale co z tą butelką?

To będzie głupie pytanie, ale je zadam ;) Czy jak się ma zamiar karmić piersią, to butelka jest i tak potrzebna?... Czy dopiero potem można ją kupić?...
Bo smoczek pewnie jakiś warto mieć. Najwyżej nie będzie używany. Ale co z tą butelką?

jak karmisz piersia, to mozesz obejsc sie bez butelki. ja malej nie dopajalam ani herbatkami ani woda. ale tak na wszelki wypadek mozesz jedna butle miec, jakby na poczatku slabo wam wychodzilo karmienie piersia.

reklama
hej ja przy pierwszym dziecku nie miałam problemu z karmieniem dzidzi, nie musiałam dopajać ale jak zaczęła się kolka to najlżej podać koperkową herbatkę właśnie z butelki(wystarczy tej mniejszej), mimo że w niektórych SR czy szpitalach radzą dopajać z łyżeczki bądź kieliszeczka, by nie odzwyczaić dziecka od piersi, nie wiem na czym to polega ale u nas najbardziej na koperkową herbatkę sprawdziła się butelka

Do góry