reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Dzięki, macie rację... Lepiej ją mieć niż potem żałować że się nie kupiło... Tego jest tak dużo że powoli się gubię się w tym co powinnam mieć a co jest nie koniecznie przydatne... Z drugim będzie łatwiej :)

reklama
Ewwe - to pochwal się swoim powozem...dobij nas :-D :rolleyes: - ja to na razie jestem na etapie wybierania modelu, znalazłam prawie idealny - lekki, mimo że na pompowanych dużych kołach i z fotelikiem maxi cosi (ostatnio odkryłam, że mamy samochód z isofix:tak: )
ale żeby nie było zbyt pięknie zestaw kosztuje ok 2000 zł. No cóż, czego to się nie robi dla maleństwa ;-)
A tak w ogóle to nie mam jeszcze prawie nic.

cristalrose zdjęcia nie będę robiła bo mi się sprzątać nie chce:)
wklejam więc zdjęcie tego samego wózia co ja mam.

ocean3in1.jpg

mój jest używany, ale w idealnym stanie, z fotelikiem zapłaciłam za niego 600 zł...
Niestety nie stać mnie na 2000 choć baaardzo bym chciała kupić małemu świetny wózeczek.
W każdym razie, ten na razie jest ok:) ciekawe jaki będzie jak zacznę go używać...

Margaryt my wybralismy Kindersitz-Test: Detailseite kierowalismy sie bezpieczenstwem i tym by fotelik przeszedl odpowiednie testy zintegrowany z baza bo na takim foteliku z baza wlasnie nam zalezalo, bywalo ze b.dobre foteliki ktore przechodzily testy rewelacyjnie bez bazy, podczas wypadku zamontowane w takowej wyrywaly sie :/
No wiec mamy ten, byl jeszcze chicco ale wydawal mi sie strasznie "lysy" ;)

Odnosnie gondolki, wychodzenia na spacer zima i wozenia dziecka na spacery! w foteliku to: fotelik jest od jazdy autem ew od krotkich wypadow do sklepu lub do lekarza, nie moze takze sluzyc jako lezaczek. Dla maluskiego i kilkumiesiecznego dziecka tylko gondolka, spacerowka to szalony pomysl ;D, taki wozek jest dla malucha ktory jest na tyle stabilny ze moze jezdzic wiecej w pozycji nie lezacej. A co do wychodzenia zima, jedni wola kiszone ogorki(kiszone w domu dzieci w tym wypadku) a inni propaguja zdrowszy tryb zycia, zima to tylko zima, pora roku jak kazda. W kazdym razie spacery jak najbardziej wskazane chyba ze ktos chce stworzyc nowego Michaela wiec do niezbednikow dzieciowych trzeba jeszcza namiot tlenowy dopisac :pPP coby powietrze bylo czyste :D

Ewwe czyli bedziemy pomykaly praktycznie ta sama firma tylko innymi modelami ;D w kazdym razie mysle ze bedziesz zadowolona :D wozeczek sliczny
Cristalrose wrzuc ten zestaw, ciekawa jestem co to za wozek ze lekki (takie normalnie na wage zlota :))

Ostatnia edycja:
a mnie się podobają wózki polskiej firmy bebetto, http://www.bebetto.pl,
podoba mi się model vulcano http://allegro.pl/bebetto-wozek-vulcano-kola-piankowe-gratisy-i1201815809.html,
i murano http://allegro.pl/polski-wozek-murano-bebetto-gratis-luk-hit-2010-i1201815811.html

i tiger http://allegro.pl/bebetto-polski-wozek-tiger-kola-pianka-nowosc-i1211671978.html
tylko ten wygląda na strasznie duży, ale w sklepie wyglądał fajnie

tylko ten vulcano lżejszy o 4 kg bo ma koła piankowe, a znów ten murano chyba ma lepsze wyposażenie,

zresztą ja ciągle nie wiem na jakie koła się zdecydować, na pewno piankowe zmniejszają o dużo wagę wózka, bo dziś ważyłam je w rękach w sklepie, ale też się boję tych obrotowych bo słyszałam, że po żwirze czy nierównej nawierzchni nie chcą jeździć, a po prostym prowadzi się leciutko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewwe fajny wózio. Czy to jest Espiro GTX?

właśnie nie GTX :) to jest vector 4 air, GTX niestety był droższy, i gdyby nie względy finansowe to pewnie bym się na niego zdecydowała:)
Ale cieszy mnie fakt że ten wózek to z 8-9 kilo max waży:)

A Ty Salomii jaki masz model?? Atlantica może?:) bo moi znajomi mają i są baaardzo zadowoleni:)

Cristalrose też patrzyłąm na ten wózio:) śliczny jest nie ma co:) i kolorystyka....super:)

nooo przesliczny, ma takie kolory ze przypomina mi smerfowe lody jakie jadlam w Wiselce :)))) kurcze ja tez bede miala niebieski :)) Arlenka bedzie najbardziej niebieska dziewczynka na forum heheeh

reklama
salomii ja tez mam niebieski wózio:-D

śliczne te wózeczki pokazujecie, każdy ładny:tak:
pamiętajcie by zwracać uwage na amortyzacje by ni był za sztywny no i te pompowane koła dla mnie to promo jednak:sorry2:

Do góry