reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Tez chce wózek z możliwościa montażu foteliku maxi cosi :tak:
Dlatego myślałam o x-landerze. Drugi co mi się podoba to Implast Bolder SD i właśnie Espiro GTX. Wiecie może czy do nich można montować maxi cosi?

cristalrose zdjęcia nie będę robiła bo mi się sprzątać nie chce:)
wklejam więc zdjęcie tego samego wózia co ja mam.

Zobacz załącznik 279687

mój jest używany, ale w idealnym stanie, z fotelikiem zapłaciłam za niego 600 zł...
Niestety nie stać mnie na 2000 choć baaardzo bym chciała kupić małemu świetny wózeczek.
W każdym razie, ten na razie jest ok:) ciekawe jaki będzie jak zacznę go używać...

Mi też się ten wózek podoba i też taki kupię,niebieski tylko troszkę inny :)

Ja bez fotelika nie wyobrażam sobie jazdy samochodem z dzieckiem. Chyba bym zawału dostała.
A w gondolce Zuza jeździła do 6-7 miesiąca. Mamy podnoszone oparcie w gondoli i pasy dzięki czemu ciekawa świata Zuzia mogła już obserwować co się dookoła dzieje. Bardzo fajna sprawa.

cristalrose piękny wózeczek. Podoba mi się taki szalenie. Mam z tej samej firmy po Zuzi tylko bez skrętnych kół i właśnie tylko tego mi w nim brakuje:) Jestem baaaardzo zadowolona. Wielkie promowane koła to moje zboczenie ;)

Tez chce wózek z możliwościa montażu foteliku maxi cosi :tak:
Dlatego myślałam o x-landerze. Drugi co mi się podoba to Implast Bolder SD i właśnie Espiro GTX. Wiecie może czy do nich można montować maxi cosi?
W X-Landerze możesz spokojnie dopiąć fotelik samochodowy tylko musisz dokupić adapter.

Ewwe, cristalrose śliczne te wózki! A najbardziej urzekła mnie kolorystyka - UWIELBIAM niebieski i każdy jego odcień :) Sama mam nadzieję kupić X-Landera XA w niebieskiej kolorystyce.

Ostatnia edycja:
A ja taki wózek firmy Chicco zakupiłam, może macie na jego temat jakieś zasłyszane opinie?Bo się rochę martwie, że trzy kołowy jest...

Zdjęcie582.jpgZdjęcie585.jpgZdjęcie584.jpgZdjęcie586.jpgZdjęcie587.jpgZdjęcie583.jpg

Boże Sarka jak ty to tanio kupiłaś!! Ja za butelkę Avent 260 ml dałam 30 zł a ty za 19 znalazłaś :-p I tu mam pytanie - ile butelek powinnam mieć?? I czy mniejsza butelka jest konieczna??

reklama
Boże Sarka jak ty to tanio kupiłaś!! Ja za butelkę Avent 260 ml dałam 30 zł a ty za 19 znalazłaś :-p I tu mam pytanie - ile butelek powinnam mieć?? I czy mniejsza butelka jest konieczna??
Wiolcia spędziłm dzis na all w tym celu pare ładnych godzin, wyszukiwałam, porównywałam i udało mi się zapolować:tak:
Butelka ta mała 125 jak najbardziej na poczatek - tą wielką to ja z myślą na potem raczej kupiłam ale na poczatek ta mała ok, bo takie maleństwo to z pocz. po 50, 70, 90ml je i tak z każdym tyg coraz więcej więc wielka jest za wielka, Ja mam dwie te małe - jedna przy laktatorze do mleka a druga kupiłam do wody, herbatki:tak:
Smoczek jak jest od 0m to jak najbardziej ok:tak:

Do góry