missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wiolcia pieknosci!!! ja mam tez juz pierwsze zakupy 2 kaftaniki w c&a promocja byla wkleje pozniej fotki jak zwykle mam problem ze znalezieniem kabla od aparatu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja planuję kupić łóżeczko turystyczne bo Amanda w tym drewnianym strasznie się obijało mimo ochraniacza do dookoła poza tym ręce i nogi często jej wystawałyA co sądzicie o łóżeczku turystycznym ? Zastanawiam sie czy nie kupić właśnie takowego i kołyski do salonu .
Dziewczyny pomóżcie z wyborem wózka bo dla mnie szczególnie będzie sie liczyć waga wózka bo przeprowadzam sie i mieszkanie kupujemy na 4 pietrze , niestety bez windy .
o matkono a która się skusi na takie cacunio, no i z pewnościa jest lekki nawet niczym piórko
Wózek dziecięcy głęboki RETRO (1011145479) - Aukcje internetowe Allegro
,,,,......... o maj god, to ze śmietnika ludziska te cuda biorą czy coPEG PEREGO 'mamas&pepas' poznan (1023215897) - Aukcje internetowe Allegro
mówi się że o gustach i guścikach sie nie rozmawia ale wszystko ma swoje granice, masakra
z Ami kupiłam ten gryczano- kokosowy i jestem bardzo zadowolonaDziewczyny a orientowałyście się w sprawie materacyka do łóżeczka? Jest bardzo duży wybór, może doświadczone mamy by się wypowiedziały
mam takie samo zdanieja tez dorzuce trzy grosze ;-)
lozeczko turystyczne - dla mnie super. moja corcia starsznie obijala sie o szczeble w drewnianym i gdzies od skonczenia roku spala w turystycznym, tylko na dnie byl normalny materac jak do drewnianego. u nas sie to swietnie sprawdzalo.
moja siorka a mama Krystianka z suwaczka ma takie tylko w kolorze ciemnego brązua ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowac oczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro
na razie jest zadowolona bo nie dość że jest ładne i to praktyczneooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo