reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

wiolcia pieknosci!!! :D ja mam tez juz pierwsze zakupy 2 kaftaniki :) w c&a promocja byla :)wkleje pozniej fotki :) jak zwykle mam problem ze znalezieniem kabla od aparatu :)

reklama
eh Wiolcia śliczności, ja muszę od rodziców 2 paczki ciuchów poprzywozić i znowu się będę rozczulać jakie to małe i takie tam :D A poszleje jeszcze po usg połówkowym- jak się dziewczyna okaże :p

Olkale... fajne te bluzki. W tym miesiącu nie dam rady, ale w przyszłym muszę sobie ze 2-3 bluzki zamówić, bo już nie mam co na siebie wkładać.

To teraz ja kilka groszy wcisnę;-):-p
Z zakupami drobnych rzeczy tzn nożyczek, szczoteczki do włosów, płynów do kapieli poczekam do koń:shocked2:ca ciąży na pewno plyny do kąpieli jak i kremy dla dziecka będę kupować w aptece i na pewno nie Jonsona bo moja Amanda dostała od niego uczulenia i nie mam zamiaru się drugi raz o tym przekonać:cool:
A co sądzicie o łóżeczku turystycznym ? Zastanawiam sie czy nie kupić właśnie takowego i kołyski do salonu .
Dziewczyny pomóżcie z wyborem wózka bo dla mnie szczególnie będzie sie liczyć waga wózka bo przeprowadzam sie i mieszkanie kupujemy na 4 pietrze , niestety bez windy .
ja planuję kupić łóżeczko turystyczne bo Amanda w tym drewnianym strasznie się obijało mimo ochraniacza do dookoła:dry: poza tym ręce i nogi często jej wystawały:eek:
no a która się skusi na takie cacunio, no i z pewnościa jest lekki nawet niczym piórko:-D
Wózek dziecięcy głęboki RETRO (1011145479) - Aukcje internetowe Allegro
:-D:-D:-D

,,,,......... o maj god, to ze śmietnika ludziska te cuda biorą czy co:szok:PEG PEREGO 'mamas&pepas' poznan (1023215897) - Aukcje internetowe Allegro:sorry2:

mówi się że o gustach i guścikach sie nie rozmawia ale wszystko ma swoje granice, masakra:-D
o matko:szok:

Dziewczyny a orientowałyście się w sprawie materacyka do łóżeczka? Jest bardzo duży wybór, może doświadczone mamy by się wypowiedziały :)
z Ami kupiłam ten gryczano- kokosowy:tak::tak: i jestem bardzo zadowolona:tak::tak:
ja tez dorzuce trzy grosze ;-)
lozeczko turystyczne - dla mnie super. moja corcia starsznie obijala sie o szczeble w drewnianym i gdzies od skonczenia roku spala w turystycznym, tylko na dnie byl normalny materac jak do drewnianego. u nas sie to swietnie sprawdzalo.
mam takie samo zdanie:tak::tak:

a ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowac:) oczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb;)
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro
moja siorka a mama Krystianka z suwaczka ma takie tylko w kolorze ciemnego brązu:tak::tak:

ooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo:)

ooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo:)
na razie jest zadowolona bo nie dość że jest ładne i to praktyczne :)
zobaczymy jak się bedzie sprawdzał jak Krystianek podrośnie :)

Ja na początek wygospodaruję "kawałek" miejsca w naszej sypialni na łóżeczko, jakoś będzie mi wtedy lepiej jak będę widziała że niunio nie jest sam w pokoju:) potem dostanie swój pokój, jak zasłuży oczywiście:D

my chyba tak samo na poczatku zostawimy miejsce u nas w pokoju potem przeniesiemy malenstwo do Zuzki. Zreszta Zuza i tak nad ranem przewaznie przychodzi na ostatnie godzinki z nami pospac ;]

reklama
nasza corcia od razu miala swoj wlasny pokoj - byl blisko naszej sypialni wiec bez problemu budzilismy sie w razie placzu. teraz maluszek bedzie z nami w sypialni, bo nie chce zeby w nocy budzil Ninke. a potem dzieciaki beda mialy wspolny pokoj.

Do góry