reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

wiolcia pieknosci!!! :D ja mam tez juz pierwsze zakupy 2 kaftaniki :) w c&a promocja byla :)wkleje pozniej fotki :) jak zwykle mam problem ze znalezieniem kabla od aparatu :)

reklama
eh Wiolcia śliczności, ja muszę od rodziców 2 paczki ciuchów poprzywozić i znowu się będę rozczulać jakie to małe i takie tam :D A poszleje jeszcze po usg połówkowym- jak się dziewczyna okaże :p

Olkale... fajne te bluzki. W tym miesiącu nie dam rady, ale w przyszłym muszę sobie ze 2-3 bluzki zamówić, bo już nie mam co na siebie wkładać.

To teraz ja kilka groszy wcisnę;-):-p
Z zakupami drobnych rzeczy tzn nożyczek, szczoteczki do włosów, płynów do kapieli poczekam do koń:shocked2:ca ciąży na pewno plyny do kąpieli jak i kremy dla dziecka będę kupować w aptece i na pewno nie Jonsona bo moja Amanda dostała od niego uczulenia i nie mam zamiaru się drugi raz o tym przekonać:cool:
A co sądzicie o łóżeczku turystycznym ? Zastanawiam sie czy nie kupić właśnie takowego i kołyski do salonu .
Dziewczyny pomóżcie z wyborem wózka bo dla mnie szczególnie będzie sie liczyć waga wózka bo przeprowadzam sie i mieszkanie kupujemy na 4 pietrze , niestety bez windy .
ja planuję kupić łóżeczko turystyczne bo Amanda w tym drewnianym strasznie się obijało mimo ochraniacza do dookoła:dry: poza tym ręce i nogi często jej wystawały:eek:
no a która się skusi na takie cacunio, no i z pewnościa jest lekki nawet niczym piórko:-D
Wózek dziecięcy głęboki RETRO (1011145479) - Aukcje internetowe Allegro
:-D:-D:-D

,,,,......... o maj god, to ze śmietnika ludziska te cuda biorą czy co:szok:PEG PEREGO 'mamas&pepas' poznan (1023215897) - Aukcje internetowe Allegro:sorry2:

mówi się że o gustach i guścikach sie nie rozmawia ale wszystko ma swoje granice, masakra:-D
o matko:szok:

Dziewczyny a orientowałyście się w sprawie materacyka do łóżeczka? Jest bardzo duży wybór, może doświadczone mamy by się wypowiedziały :)
z Ami kupiłam ten gryczano- kokosowy:tak::tak: i jestem bardzo zadowolona:tak::tak:
ja tez dorzuce trzy grosze ;-)
lozeczko turystyczne - dla mnie super. moja corcia starsznie obijala sie o szczeble w drewnianym i gdzies od skonczenia roku spala w turystycznym, tylko na dnie byl normalny materac jak do drewnianego. u nas sie to swietnie sprawdzalo.
mam takie samo zdanie:tak::tak:

a ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowac:) oczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb;)
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro
moja siorka a mama Krystianka z suwaczka ma takie tylko w kolorze ciemnego brązu:tak::tak:

ooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo:)

ooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo:)
na razie jest zadowolona bo nie dość że jest ładne i to praktyczne :)
zobaczymy jak się bedzie sprawdzał jak Krystianek podrośnie :)

Ja na początek wygospodaruję "kawałek" miejsca w naszej sypialni na łóżeczko, jakoś będzie mi wtedy lepiej jak będę widziała że niunio nie jest sam w pokoju:) potem dostanie swój pokój, jak zasłuży oczywiście:D

my chyba tak samo na poczatku zostawimy miejsce u nas w pokoju potem przeniesiemy malenstwo do Zuzki. Zreszta Zuza i tak nad ranem przewaznie przychodzi na ostatnie godzinki z nami pospac ;]

reklama
nasza corcia od razu miala swoj wlasny pokoj - byl blisko naszej sypialni wiec bez problemu budzilismy sie w razie placzu. teraz maluszek bedzie z nami w sypialni, bo nie chce zeby w nocy budzil Ninke. a potem dzieciaki beda mialy wspolny pokoj.

Do góry