reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Gufi fajna ta dostawka :) może kiedyś będę miała dwójkę dzieciaczków to też taką zakupię.

A jeżeli chodzi o wózki to jeny... nie myślałam jeszcze, może po prostu dlatego, że cały czas myślę o tym, że mam dzidziusia pod serduchem, to takie fascynujące... a wózek to taka "przyziemna" sprawa:)

No ale trzeba będzie pomyśleć i o tym:)

Nie wiem dlaczego piszesz, że ma mało kolorów jak co roku wychodzą nowe kolory wózków ? Tak jak X-Lander XA 2010 posiada już nową gamę kolorystyczną. Dla mnie ten wózek jest sprawdzony i nie słyszałam o nim złego słowa :)

Na allegro i w sklepach internetowych występuje w 4 wersjach - dla mnie to trochę mało i żadna z nich mnie nie powaliła. Widziałam tańsze wózki w znacznie bogatszej ofercie. Czasu jeszcze sporo, może coś ciekawego się pojawi.

a ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowac:) oczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb;)
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro

ja na razie o lozeczku nie mysle, bo na razie nie wiem nawet, jak przeorganizowac mieszkanie ... mamy trzy pokoje: salon, pokoj Ninki i nasza sypialnia polaczona z pracownia meza (duzo pracuje w domu). musze chyba meza wyrzucic z sypialni z biurkiem i komputerem, ale nie wiem gdzie??? ciezka sprawa... przydalby sie dom :D

a tak na serio, to zaczne o tym myslec po wakacjach jak bede na zwolnieniu.

a ja sie dzis dowiedzialam ze nie bede miala problemu z wozkiem WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN PARASOLKA TORBA ESPIRO (1017395355) - Aukcje internetowe Allegro przejme dokladnie taki niebieski po kuzynce (sprawdzony na norweskiej tegorocznej zimie i ostepach;) i odziedzicze tez kojec turystyczny(bedzie stal w salonie i na tarasie jak bedzie okazja i oczywiscie bedzie z nami jezdzil heh) ŁOZECZKA KOJEC ŁOŻECZKO TURYSTYCZNE + PRZEWIJAK (1012653011) - Aukcje internetowe Allegro taki tylko kolorowy z przewaga niebieskiego, no dobra to teoretycznie: lozeczko i wozek oraz fotelik jest, co jeszcze potrzebne jest dla dziecka??

Dziewczyny kupilam Ogryzkowi kurteczkę:-D w nagrodę, że jest taki kochny i dzielny:tak:o taką:

Załączniki

• KURTEC~1.jpg
    KURTEC~1.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry