reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Gufi fajna ta dostawka :) może kiedyś będę miała dwójkę dzieciaczków to też taką zakupię.

A jeżeli chodzi o wózki to jeny... nie myślałam jeszcze, może po prostu dlatego, że cały czas myślę o tym, że mam dzidziusia pod serduchem, to takie fascynujące... a wózek to taka "przyziemna" sprawa:)

No ale trzeba będzie pomyśleć i o tym:)

Nie wiem dlaczego piszesz, że ma mało kolorów jak co roku wychodzą nowe kolory wózków ? Tak jak X-Lander XA 2010 posiada już nową gamę kolorystyczną. Dla mnie ten wózek jest sprawdzony i nie słyszałam o nim złego słowa :)

Na allegro i w sklepach internetowych występuje w 4 wersjach - dla mnie to trochę mało i żadna z nich mnie nie powaliła. Widziałam tańsze wózki w znacznie bogatszej ofercie. Czasu jeszcze sporo, może coś ciekawego się pojawi.

a ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowac:) oczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb;)
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro

ja na razie o lozeczku nie mysle, bo na razie nie wiem nawet, jak przeorganizowac mieszkanie ... mamy trzy pokoje: salon, pokoj Ninki i nasza sypialnia polaczona z pracownia meza (duzo pracuje w domu). musze chyba meza wyrzucic z sypialni z biurkiem i komputerem, ale nie wiem gdzie??? ciezka sprawa... przydalby sie dom :D

a tak na serio, to zaczne o tym myslec po wakacjach jak bede na zwolnieniu.

a ja sie dzis dowiedzialam ze nie bede miala problemu z wozkiem WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN PARASOLKA TORBA ESPIRO (1017395355) - Aukcje internetowe Allegro przejme dokladnie taki niebieski po kuzynce (sprawdzony na norweskiej tegorocznej zimie i ostepach;) i odziedzicze tez kojec turystyczny(bedzie stal w salonie i na tarasie jak bedzie okazja i oczywiscie bedzie z nami jezdzil heh) ŁOZECZKA KOJEC ŁOŻECZKO TURYSTYCZNE + PRZEWIJAK (1012653011) - Aukcje internetowe Allegro taki tylko kolorowy z przewaga niebieskiego, no dobra to teoretycznie: lozeczko i wozek oraz fotelik jest, co jeszcze potrzebne jest dla dziecka??

Dziewczyny kupilam Ogryzkowi kurteczkę:-D w nagrodę, że jest taki kochny i dzielny:tak:o taką:

Załączniki

• KURTEC~1.jpg
    KURTEC~1.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry