reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ostatnia edycja:
reklama

ja mialam wlsanie ta pierwsza - tylko niestety rozpinanie bylo za krotkie, zeby wyjac piers :/

najważniejsza jest funkcjonalność, ale... wygląd też ma znaczenie. Ja kupiłam sobie również koszulę, ale miała słabe rozpięcie i wróciłam do piżamki z ramiączkami. Sprawdziła się super. Zatem mamy - pamiętajcie - najważniejsze by Wam i maleństwu było wygodnie

Ja cały czas zastanawiam się nad wózkiem i mam dylemat. Podoba mi się X-lander XQ
oraz Tako jumper fx

X-LANDER XQ 09 +GONDOLA+ TORBA+GRATIS!!! (1189074971) - Aukcje internetowe Allegro

3w1 Wózki Jumper FX wózek TAKO 6 x gratis TANIO (1192305330) - Aukcje internetowe Allegro

macie może jakieś opinie na temat tych wózków? Zastanawiam się czy kubełkowe siedzenie x-landera jest fajne, czy lepiej zwykłe oraz to, czy w x-landerze można przekładać rączkę. I jeszcze nie wiem, (w przypadku x-landera) czy oni podają wagę stelaża , czy całego wózka z gondolą...ahhh

macie może jakieś opinie na temat tych wózków? Zastanawiam się czy kubełkowe siedzenie x-landera jest fajne, czy lepiej zwykłe oraz to, czy w x-landerze można przekładać rączkę. I jeszcze nie wiem, (w przypadku x-landera) czy oni podają wagę stelaża , czy całego wózka z gondolą...ahhh

My zdecydowaliśmy się już na X-landera. Pooglądaj sobie filmik o nim na Foteliki samochodowe - tam są też dokładne wymiary wózka i waga poszczególnych części :) Do lekkich to ten wózek nie należy, ale ma duże koła i łatwo go wciągać na schody ;)
Kubełkowe siedzenie mnie nie przekonuje, ale zdaje się, że w modelu z 2008 roku jeszcze go nie było, więc chyba jego kupimy.
A co do rączki to głowy nie dam, ale chyba nie da się jej przełożyć. Na pewno nie da się spacerówki zamontować w dwie strony (tylko przodem do kierunku jazdy). Ale za to rozkłada się do pozycji leżącej, ma regulowany podnóżek i daszek o dość dużym kącie zamknięcia - to mi wystarcza :)

W końcu i u nas wrzucili wanienki do Biedronki po 26,99 z naklejkami Kubuś Puchatek ,termometrem i korkiem.

ew86 ale czy wy przypadkiem nie zdecydowaliście się na model XA ze zwykłym siedziskiem??
Olcia ja też się zastanawiałam nad XQ i przeszukałam cały internet w poszukiwaniu opinii... za wiele się nie dowiedziałam:/ Siedzisko kubełkowe ma swoich zwolenników jak i przeciwników, najlepiej byłoby zobaczyć jak to wygląda na żywo. Ja kupię napewno XA lub XQ w zależności co mi wpadnie bardziej w oko;)

ew86 ale czy wy przypadkiem nie zdecydowaliście się na model XA ze zwykłym siedziskiem??
Olcia ja też się zastanawiałam nad XQ i przeszukałam cały internet w poszukiwaniu opinii... za wiele się nie dowiedziałam:/ Siedzisko kubełkowe ma swoich zwolenników jak i przeciwników, najlepiej byłoby zobaczyć jak to wygląda na żywo. Ja kupię napewno XA lub XQ w zależności co mi wpadnie bardziej w oko;)

W XA nowym nie ma czasem kubełkowego?...
A nie ma - faktycznie :) To mnie nawet pocieszyło :) Ale gdyby było w samej spacerówce, to by mi nawet nie przeszkadzało. W gondoli wolałabym płaskie klasyczne, bo moim zdaniem tak jednak jest najzdrowiej leżeć, w przeciwnym wypadku robiliby kubełkowe łóżeczka ;) A jak już dziecko siedzi, to i tak się głównie wierci, więc to kubełkowe już ma mniejsze znaczenie.

reklama
Do góry