A czy w szpitalu nie wymagają czasem rozpinanej koszuli nocnej?
Co myślicie o takim biustonoszu do karmienia: Biustonosz do karmienia Alles Mama Bianca 02 75C (1160034669) - Aukcje internetowe Allegro
Cena nie jest jeszcze powalająca, a przynajmniej wygląda ładnie. Tylko nie wiem, o co chodzi z tą antybakteryjną bawełną od środka - że nie będą już w razie czego wkładki potrzebne?
No i szkoda, że to tylko przez Internet, bo nie da się przymierzyć, a strasznie nie lubię tak kupować dopasowanych rzeczy.
Mnie się w ogóle podoba cała ta kolekcja, ta bielizna przynajmniej jakoś wyglada a ja mam takie zboczenie, ze zakładam tylko komplety, no po prostu nie potrafię założyć innych majtek i innego stanika bo się strasznie źle czuję
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ja chyba też zamówię coś z tej kolekcji, myślę, że ze 2 kompl. bielizny i ze dwie koszulki do karmienia. Do szpitala to chyba jednak wezmę stary t-shirt męża, najwyżej będę podciągać do góry a brzuchol przykrywac kołdrą. Poza tym w "moim" szpitalu każde łóżko jest oddzielone parawanem zasuwanym na okrągło, wiec jak nie mam ochoty, żeby mnie ktoś oglądał to zasuwam i tyle.